tuse productiva de 2 luni la bebe de 7 luni

10-06-2010
gherghina
Nu este medic/terapeut
gherghina
Baietelul meu a tot facut bronsiolite 4 la numar in decaurs de 4 luni a luat diverse de la sora mai mare acum este bine pulmonar si inca facem aerosoli cu dexa si ACC dar nu ii trece deloc tusea care este productiva a luat nenumarate siropuri si degeaba ( eurespal, sinuprett, stodal, ambroxol) expectoreaza din cand in cand si face si in caca mucisori.Nu stiu ce sa mai fac cu el vreau sa-l duc la salina e ok?
2 comentarii
0
30-06-2010, ora 20:05
ioanacipi
Nu este medic/terapeut
ioanacipi
Buna ziua, Sunt mamica unui baietel de 6 luni si ma confrunt cu aceasi problema: de la 3 luni tuseste productiv si ii haraie pieptul si nu i-a trecut in urma nici unui tratament: sinupret, ambroxol, eurespal, zyrtec(pentru rinita alergica)...Pana la 5 luni i-a curs si nasul foarte tare dar acum nu-i mai curge insa sunt ingrijorata ca aceasta tuse si haraiala din piept nu ii mai trec de atata timp. ma intereseaza daca tratamentul cu aerosoli este util pentru acest tip de tuse si eventual ce substante sa folosesc. Precizez ca in prezent nu-i mai administrez nici un medicament.
0
12-01-2011, ora 11:41
yonela83
Nu este medic/terapeut
yonela83
BUNA am un bebe de 5 luni si a facut febra 38, 2 si tuseste ce imi recomandati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul