tuse la copii

16-11-2012
adelinacotfas
Nu este medic/terapeut
adelinacotfas
am o fetita de 1 an si 5 luni, iar de la inceputul lui oct mi-a racit, medicul de familie mi-a dat in 2 sapt ceklor si ospamox, dupa aia pediatra pe 25 oct mi-a dat injectii cefotax, k era ragusita si tusea sec. dupa 5 zile de injectabil si o pauza de 4 zile mi-a dat amoxiclav, rhinatiol si aerosol 5 zile cu 4ml ser, 0, 5 acc si 0, 5 dexa, precum k inca mai are la plamani. intr-adevar nu mai tuseste noaptea, dar acu tusea e productiva din piept si ii curge si nasul. azi mi-a zis sa-i continui cu aerosoli si romergan si salbutamol. nu stiu ce sa mai fac.multumesc
2 comentarii
0
17-11-2012, ora 23:15
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Dar o radiografie pulmonara ai facut fetitei???..atata antibiotic fara nici-un rezultat..
Incercati sa gasiti un medic mai serios, caruia sa-i spuneti tot istoricul bolii si care sa ia o atitudine corespunzatoare diagnosticului pe care-l va stabili.
Numai bine si sanatate fetitei.
0
18-11-2012, ora 13:50
adelinacotfas
Nu este medic/terapeut
adelinacotfas
nu i-am facut radiografie, pt k am zis k dupa atata tratament isi va reveni, dar cum termin tratamentul, cum o ia iar tusea. m-am gandit sa schimb medicul, dar am zis k pediatra stie ce i-a dat pana acu si dak il schimb, iar o iau de la capat, dar de data asta, dak nu isi revine, ma duc la alt medic, m-am gandit poate la un aergolog sau homeopat. am auzit k nici prea mult aerosol nu e bun, dar pana acu doar asta a dat rezultate, adik din tuse seaca s-a facut productiva, si de vineri i-am facut de 5 ori aerosoli si ii mai curge nasul, dar nu mai tuseste decat putin. multumesc de sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Cum calmați tusea la copii?
  •