tuse convulsiva sau TBC?

11-12-2005
caminna
Nu este medic/terapeut
caminna
Buna ziua,
Dimineata m-am trezit cu o tuse usoara dar care pe parcursul zilei sa agravat, seara am facut febra 39, ziua urmatoare iar am tusit rau si iarasi am facut febra dar nu a mai fost asa de mare. De atunci nu am mai facut febra (au trecut 5 zile)dar tuse nu ma slabit aproape deloc cu toate ca am luat pastile de tuse.
Tusea este mai mult seaca, uneori mai sunt si ceva expectoratii dar putine, tot timpul parca am ceva in gat care i-mi da ma gadila si i-mi plovoaca tuse si parca ceva i-mi haraie pe gat. Sper ca din aceasta descriere sumara sa-mi puteti spune ce asi putea avea.
3 comentarii
0
11-12-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Poate fi si o pneumonie atipica (eventual virala). Ideea este ca ai nevoie de un consult CLINIC prin care medicul constata niste semne obiective, pe langa simptomele pe care ni le-ai povestit tu; iar apoi iti va recomanda niste explorari paraclinice care vor ajuta la punerea diagnosticului. Deci nu ezita sa mergi la medic; pana la consultul si tratamentul virtual mai avem mult...
0
12-12-2005, ora 00:00
caminna
Nu este medic/terapeut
caminna
Stiu ca mai avem mult pana acolo, chiar manie am sa merg la medic. Va multumesc mult.
0
14-08-2018, ora 00:19
Andreiconstantin
Nu este medic/terapeut
Andreiconstantin
Hei...am aproape 16 ani si de ieri am inceput sa am o tuse ciudata...nu e chiar "plina" si nu cred ca e cu sange...tusesc cam mult si ma ingrijorez...poate fi vorba de o simpla raceala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  •