tuse alergica

20-11-2008
Veronica_Ilie83
Nu este medic/terapeut
Veronica_Ilie83
Buna!acum doua saptamani, facand naveta catre serviciu, am inceput sa tusesc sec, desi nu eram racita. tusea a persistat toata ziua, apoi de a doua zi s=a transformat in raceala. am luat coldrex, pentru tuse bronhexin si ambroxol, dar a fost o ameliorare usoara. acum doua doua sapt tusesc la fel, sau poate mairau, fara a mai fi racita. am fost la medicul de familie care mi-a recomandat zinnat, erdomed si ketotifen, spunand ca probabil e pe fond alergic. dar nu imi trece!! e deja a doua zi de tratament si tusea mea persista..nu mai stiu ce sa fac!!pana ajung la un alergolog ce imi recomandati sa fac sau sa iau. ceva naturist daca sepoate. multumesc mult!
3 comentarii
0
26-11-2008, ora 15:34
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
alezzia, in ianuarie, ac. am avut cam aceleasi simptome...am ajuns la institutul nasta din buc. unde am fost diagnosticata cu pneumonie lobara...nu aveam febra, nu ma durea nik, dar tuseam sec de mai multe saptamani pana cand m-a luat o criza de tuse care a durat 4 ore.la spitalul acela mi-a dat sa iau augmentin, care nu prea a avut efect...dupa aceea, la urmatoarea vizita mi-au prescris KLACID. cu el n-am mai avut probleme nici pana azi.e scump, am cam bombanit cand am vazut cat costa, dar tu poate poti sa-l iei compensat...asta in cazul in care ai ac. boala...si inca ceva..ai aerul uscat in dormitor?//ia-ti un umidificator
0
26-11-2008, ora 18:40
Veronica_Ilie83
Nu este medic/terapeut
Veronica_Ilie83
offf..m=ai cam speriat..eu am fost la homeopat azi si nu as fi vrut sa mai ma duc la alergolog..pneumonie lombara? presupun ca e grav daca nu o descopar, nu?:( si am luat zinnat si erdomed..nimic!!!
0
26-11-2008, ora 23:13
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
STAIII NU VREAU SA TE SPERII, DAR FA-TI UN CONTROL...EU AM AVUT UN SIMPTOM TOTUSI..MA DUREA SPATELE(DAR CREDEAM CA E DE LA COLOANA) SI UNEORI AVEAM TEMP. SUB 36 GRADE...TOTUSI FA-TI O RADIOGRAFIE...PNEUMONIA ARE SIMPTOME DOAR LA NOROCOSI, IAR EU DE FELUL MEU DUC LIPSA DE ASA CEVA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele în exces pot crește riscul de apariție a alergiilor
  • Tusea uscată vs tusea productivă - diferențe, cauze, tratament
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •