tumoare colon

20-09-2007
neam
Nu este medic/terapeut
neam
Mamei mele i s-a diagnosticat ca are o tumoare la colon. Acest diagnostic a fost stabilit prin palpare.Care ar fi pasii de urmat pentru a vedea ce tip de tumoare e si unde se poate face o operatie prin laparocopie in Bucuresti.Domiciliul mamei este in Ploiesti.In asteptarea unui ajutor multumesc anticipat.
3 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
ella_a
Nu este medic/terapeut
ella_a
Asemenea diagnostic nu poate fi stabilit doar prin papare, trebuiesc si alte investigatii precum ecografie abdominala, computer tomograf! Multa sanatate
0
11-01-2008, ora 00:00
Dr. Sorin Andrei
Identitate neconfirmată
Dr. Sorin Andrei
Diagnosticul tumorilor de colon presupune un protocol foarte clar de investigatii. Pentru aceasta localizare este esentiala efectuarea unei colonoscopii sau in cazul in carea aceasta este indisponibila se poate tenta o irigografie. Investigatiile si tratamentul trebuie conduse de un medic specialist in domeniu.
0
04-05-2017, ora 02:16
Ioan Sot
Nu este medic/terapeut
Ioan Sot
Buna.As avea o intrebare va rog frumos tatăl meu(77ani) si are diagnosticu Adenocarcinom moderat diferențiat ce vrea să însemne ce sanse are.Diagnosticul clinic.proces vegetal rectal.Microscopie.sectiunile examinate evidențiază 7 fragmente de mucoasa rectala din care 3 sînt invadate de o proliferiare epiteliala maligna de tipul unui adenocarcinom moderat diferențiat va rog care stiti datimi un raspuns urgent va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul