tumoara mamara solida

01-08-2009
emmaa
Nu este medic/terapeut
emmaa
am depistat un nodul la sanul drept si medicul chirurg mi-a spus ca e o tumoara mamara solida si orice tratament mi-ar da tot acolo o sa fie si ca imi recomada operatia, am fost si la un medic primar in radiologie si imagistica iar el mi-a zis ca nu e nevoie de operatie ci trebuie sa urmaresc daca mai creste.eu acum nu stiu ce sa fac!
in ecografie scrie: cadran supero-extern ora 11, 30 nodul hipoecogen cu caractere benigne de aprox. 13, 6/15/8 mm-fibroadenom
9 comentarii
0
01-08-2009, ora 01:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu va speriati doamna ! Astia nu mai stiu cum sa faca frica la oameni sa opereze cat mai multi.
Exista noduli de la calc, si de tot feluri de depuneri, nu tot ce apare la sani este cancer.
Uitati-va la cum este format sanul si cate canale are, exista o gramada de dereglari care pot aparea si in 99% din cazuri nu este cancer. Dar cu frica se face omul sa faca tot ce vor ei.
Daca ar putea sa va taie de la prima consultatie ar face-o multi...
Iar daca stati cu ochiul si mana la san zilnic poate faceti ceva numai din cauza asta.
Frica de boala creeaza boala ! Daca intrati in moara asta paranoica nu mai iesiti usor, mai ales daca aveti o fire mai sperioasa.
In panica omul nu mai gandeste si de aceea se foloseste atat de mult panica.
0
01-08-2009, ora 09:34
emmaa
Nu este medic/terapeut
emmaa
mi s-a spus foarte clar ca nu este cancer dar ca nu trebuie sa fie acolo si ca trebuie sa ma operez.imi puteti recomanda un medic sa mai aud si alta parere?eu am fost la blidaru
0
01-08-2009, ora 18:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Si eu sunt de parere ca numai acel nodul trebuie scos si dat la analiza.Operatia se numeste sectorectomie si este urmata de examinarea histopatologica a acelui nodul.Doar prin studierea lui la microscop se va putea preciza daca este o tumoreta benigna sau una maligna care mai tarziu va creste si-ti va creea probleme.Operatia este simpla, nu se va scoate sanul, ci numai portiunea mica cu acel nodul.Vorbeste cu un chirurg bun, eventual poti astepta pana se intorc din concedii, caci mai multe pareri conteaza.
0
02-08-2009, ora 17:11
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
d-na emma daca este vorba de medicul Gabriel Blidaru de la spitalul Fundeni atunci ascultai cu sfintenie ce spune deoarece este unul dintre cei mai buni specialisti din Europa in bolile sinului! mult succes si nu va fie teama ca nu are de ce!
0
02-08-2009, ora 21:04
emmaa
Nu este medic/terapeut
emmaa
este vorba de alexandru blidaru de la institutul oncologic fundeni.exista si un gabriel?sau e aceiasi persoana?as vrea sa ma duc si la alt medic ca imi este foarte frica de operatie.imi poi recomanda pe cineva?
0
03-08-2009, ora 11:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
As dori sa vad bilantul dr. Blidariu, ca al oricaru alt oncolog de altfel, sa vedem cati pacienti scapa cu viata in primii 5 ani dupa ce au fost tratati de el. Daca ar putea face cunoscut si dovedi acest bilant...ceea ce nu va intampla probabil niciodata. Ati auzit vreodata de un astfel de bilant publicat pe undeva ?
Acesta este un secret de profesie, si aceast lucru nu este intamplator.
Fiecare firma este obligata sa-si faca public bilantul l-a sfarsitul anului...bilant care nu rarerori este frizat dupa capacitatea juristilor angajati la firma.
In medicina clasica nici macar nu exista un bilant, desi aici este vorba de viata si de moarte...
0
03-08-2009, ora 15:48
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
emmaa.este acelasi medic (il cheama si gabi).si am incredere in el deoarece pe vremea cind traiam in Romania l-am cunoscut personal si l-am vazut salvind multe vieti.soacra mea avea cancer in ultima faza si toti medicii ii dadeau sase luni de viata. el a operat-o si ia oferit sase ani.iar eu am convingerea ca daca ea s-ar fi ingrijit mai mult ar mai trait mult si bine.cunosc o doamna la Pitesti care este operata de 10 ani si se tine cu sfintenie de tratament care traieste.mai cunosc destule persoane carora le-a salvat viata.are miini de aur cind opereaza.iar marea majoritate a pacientilor romani de aici din Franta se opereaza sub supravegherea lui.a fost si un reportaj cu el la televizor pe canalul francez tf1. alt medic nu cunosc la Bucuresti in afara de el si Irinel Popescu care este expert in bolile ficatului.
0
03-08-2009, ora 15:53
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
d-le scarface nu vad rolul dv pe aci pe forum si ceea ce nu intelegeti este faptul ca acesti oameni au nevoie de incurajari deoarece se lupta cu o boala incurabila! nu inteleg de ce trebuie sa aruncati cu pietre in medicii nostrii romani care sint apreciati in lume dar neapreciati in propria lor tara si nu inteleg ce aveti impotriva medicinii oferint variante alternative nefiind medic de nici un fel. pentru cultura dv-stra afati ca dr Blidaru este chirurg.iar chirurgii opereaza nu dau tratamente. de tratament se ocupa oncologul.
0
04-08-2009, ora 08:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna lyonesse,

nu am dat cu pietre in nimeni, iara imi rastalmaciti vorbele, eu doresc doar sa evidentiez doar sistemul medical gresit care trateaza in exclusivitate numai simptomele, care scoate tot ce poate din corp cu ajutorul bisturiului si foloseste in exclusivitate radiatii nocive si toxine chimice pt. a distruge o tumoare a carei cauza nu o cunoaste pana in ziua de azi.
Bineinteles slabind evident prin aceste metode sanatatea si asa destula slabita din cauza boli si de panica indusa de verdictul "cancer".
Mai sus era vorba doar de eficacitatea acestor metode in genere si de faptul ca rezultatele nu sunt publicate de nici un spital si nici un medic si nu ca medicul Blidariu sau altul nu si-ar face meseria cum trebuie.

Eu am vorbit deci de rezultatul final - de bilant - si nu de capacitatea personala a medicilor care trateaza sau opereaza bolnavii.

Nu am zis niciodata ca medicii cu pricina nu isi fac meseria cum trebuie, nici nu ma indoiesc de asta, ci era vorba daca tot ce se face contra cancerului duce intradevar la biruirea cancerului pe lunga durata.

Indiferent de ce medic lucreaza la un bolnav de cancer, ori ca este un oncolog care "trateaza" ori ca este un chirurg care opereaza as dori sa vad undeva bilantul acestui "sistem medical de combatere a tumorilor."
Ca "aparatoare" a sistemului medical actual puteti sa dovedi eficacitatea acestui sistem ?
Faptul ca unul sau altul s-a vindecat sau a murit nu este o dovada.
Bilantul nu se poate baza pe vorbe goale ci trebuie sa dovedeasca clar procentele care au fost vindecati de cancer de sistemul medical. Lucru usor daca va ganditi ca in spital intra x oameni din care dupa y ani gasiti in x pacienti in viata si y la cimitir.

Un astfel de bilant l-ar putea face si femeia de servici a spitalului inarmata cu un telefon si adresele pacientilor.
Ati vazut pe undeva publicat bilantul combateri cancerului la o clinica, un spital sau la un medic ?
Eu va asigur ca nu o sa vedeti un astfel de bilant si daca un medic care se ocupa cu cancerul ar face
un astfel de bilant pt. interesul personal s-ar speria...

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •