tulburarea creierului dupa intoxicatie

18-04-2012
torrento
Nu este medic/terapeut
torrento
dragi medici, eu am 30 ani, ma numesc Vlad. Iata intrebarea care nu-mi permite sa traiesc linistit:
in luna august 2011 m-a impins pacatul si am fumat 1 data cinepa(canabis), tot atunci mi-a fost rau, am avut supradoza.A doua zi cind m-am trezit-starea era putin mai slaba ca in noaptea supradozarii si tot asa in fiecare zi. Peste 5 zile am primit picuratori, piracetam, actoveghin, cavinton, vicamina C, b6, b12, 'pentru creier si curatirea singelui', insa oricum simteam ca mai am prin cam aceasta stare neclara, ca dupa betie. Din august 2011 pina in noiembrie 2011 ma simteam deja mai bine, desi uneori erau stari ca eu nu-s eu parca, desi erau foarte slabe aceste stari.
La anul nou am servit destul de mult, dupa Anul nou--la fel, dupa una din noptile de chefuri am simtit ca starea se intoarce, am avut tensiunea 180/100, dupa ce s-a micsorat tensiunea oricum simteam iarasi starea aceasta ca dupa betie, lipsa concentratiei, logica nu-i atit de puternika, nu-s intr-atit de 'ager la minte' precum am fost, e o stare foarte rea.Am consultat un psihoterapeut care mi-a prescris Betamax(sulpiridum) cite o tableta la9.00 de 100 mg si la 14.00 de 100 mg si Adaptol(la 19.00 o tableta 500 mg)
Am primit aceste tablete timp de o luna, in aceasta luna nici cafea nu mi-am permis sa beau, faceam sport, dupa 30 zile am incetat brusc administrarea tabletelor prescrise, si iarasi mi s-a facut foarte rau peste 2 zile dupa ce am incetat.Medicul mi-a zis ca nu trebuia sa intrerup BRUSC administrarea acestor tablete, ci treptat...acuma iarasi le primesc.
Starea mea insa nu se skimba spre bine, sau cel putin eu asta nu prea am observat.Am consultat intre timp un alt specialist--neurolog. El mi-a recomandat Cocarnit si Benevron injectii, dar nici dupa ele nu m-am simtit mai bine. Pe urma am consultat un Psiholog, profesor care mi-a spus ca problema mea nu e atit de complicata dupa cum o percep, totul e mult mai simplu si trebuie sa incetez sa ma gindesc la aceasta problema ca fiind una complikata, totul va trece.
La moment incetez sa administrez Betamaxul(sulpiridum), il incetez treptat. Diagnoza nu e clara--depresie, sau ce mai poate fi.
Am facut tomografie la cap si rezultatele-s bune, devieri nu sunt.
Va rog...ajutati-ma..cit va dura asta? Am pasit pe calea corecta cu acest tratament sau poate diagnoza e alta? sunt cazuri de precedente similare?Am sanse sa scap sanatos si sa-mi reintorc starea mea si creierul clar?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul