tulburare anxios-depresiva

10-12-2007
lori_acasandrei
Nu este medic/terapeut
lori_acasandrei
Buna ziua. Doresc sa aflu cat mai multe informatii despre aceasta tulburare.
Soacra mea a fost diagnosticata cu aceasta tulburare, dupa ce a avut o interventie chirurgicala, la ovare, iar mai tarziu a fost diagnosticata cu dubla hernie, L4-L5 si L5-S1. Dupa ultimele consultatii, reiese ca nu mai are nimik d.p.d.v oncologic, dar la reumatologie i-a prescris doar niste calmante. In legatura cu tulburarea anxios-depresiva nu face nici un tratament, devenind uneori intr-un cuvant insuportabila. Incerc sa o ajut dar se pare ca si psihicul meu nu mai vrea sa accepte anumite situatii la care sunt supusa in relatia cu ea.Daca se poate sa-mi explice cineva situatia, ca sa pot sa o inteleg mai bine, sa o ajut si in acelasi timp sa raman sanatoasa la minte, pt ca pe mine au inceput sa ma afecteze incertitudinea comportamentului ei si neputinta de care dau dovada.
Va multumesc anticipat.
Loredana
1 comentarii
0
19-12-2007, ora 00:00
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Daca e vorba de soacra, atunci e cazul sa fii inarmata cu multa rabdare, desigur glumesc.
E foarte posibil sa fi facut acest tip de tulburare avand in vedere operatiile prin care a trecut si care cu siguranta nu au fost deloc usoare.
Sfatul meu este sa o convingeti sa vorbeasca cu un specialist care sa o ajute sa faca fata problemelor cu care dansa se confrunta.
Uneori e nevoie si de medicatie antidepresiva care ajuta enorm.
Numai bin ii doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul