trigliceride si colesterol valori mari

19-04-2008
nilf40f
Nu este medic/terapeut
nilf40f
In urma efectuarii analizelor mi-au iesit urmatoarele rezultate. Colesterol seric total 241 si trigliceride serice 290. Ce tratament naturist sa iau (am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
2 comentarii
0
11-08-2008, ora 00:00
lyanageorgescu
Identitate neconfirmată
lyanageorgescu
omega 3. Cel putin doua luni. Conteaza foarte mult produsul, dozele si rezultatele depind de calitatea produsului. Sa nu uitam ca si apele, oceanele sunt poluate si uleiul de peste poate sa fie contaminat si sa ne, , tratam ' cu omega 3 imbogatit cu plumb, mercur, etc...Sunt importante varsta dvs., alimentatia, stressul.
0
22-01-2010, ora 09:11
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Capsulele Colesterol (de la Fares), care contin rostopasca, papadie, patlagina, extract de frunze de maslin, extract de anghinare, se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 2-3 luni.
Aceste capsule au fost administrate timp de 2 luni la 94 pacienti cu dislipidemii determinandu-se valorile colesterolului sanguin înainte şi după tratament. S-a constatat scăderea semnificativă a nivelului colesterolului la 86.7% dintre pacienţii evaluaţi. Produsul a fost fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Dr. Dalia Faur, medic Fares
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.