trigliceride serice si colesterol seric total mari

19-04-2008
nilf40f
Nu este medic/terapeut
nilf40f
In urma efectuarii analizelor mi-au iesit urmatoarele rezultate. Colesterol seric total 241 si trigliceride serice 290. Ce tratament naturist sa iau ( am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
1 comentarii
0
21-12-2013, ora 00:34
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pentru cei care se confrunta cu astfel de propleme: colesterol si trigliceride crescute , vreau sa transmit urmatorul mesaj: se pot face tratamente fitoterapice, gemoterapice si homeopate foarte bune, care au dat si dau rezultate foarte bune. Doar ca este nevoie sa consultati un medic specializat in astfel de tratamente, deoarece alegerea schemei de tratament precum si durata ei trebuie sa tina seama de mai multi factori. Orice analiza de laborator trebuie interpretata in context clinic. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii