trigliceride marite

06-01-2012
mirela_titiriga
Nu este medic/terapeut
mirela_titiriga
am mai comentat acum ceva timp ca am probleme cu pulsul ca o cam ia razna in urma cu doua zile dupa o criza am fost trimisa la cardiolog si aici mi sau gasit trigliceridele undeva la 368 si acum urmrz o dieta si am si ceva tratament pentru puls cat si prntru scadera trigliceridelor. Intrebarea mea era daca este posibil ca de la nivelul crescut de trilicerise pot avea aceste stari de durere in piept lipsa de aer si pulsul mait asa cum si tensiunea este ocscilanta. va rog mult sa imi raspundeti si sa imi mai dati si mie informatii. eu am aceste crize de cand aveam 19 ani ai acum fac 27.
3 comentarii
0
07-01-2012, ora 08:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil.Cate kg ai ?Celelalte analize sunt in limite normale ? Trebuie sa-ti schimbi obiceiurile alimentare si modul de viata ; asa trigliceride la 27 de ani se vad mai rar.Ce tratament ai primit ?
0
07-01-2012, ora 09:37
mirela_titiriga
Nu este medic/terapeut
mirela_titiriga
doamna doctor eu stau in spania si nu stiu cum e posib ca acesti doctori sa imi spuna atatia ani ca e totul normal. am avut norocul ca am mers la spital si am dat de un doctor cardiolog roman care mi-a spus ca am trigliceridele mari si mi-a pus urmatorul tratament:secalip 145 mg se numeste aici nume international fenofibrato astea pentru trigliceride, corlentor 5 mg international se numesc ivadrabina astea pentru ritmul inimi si angina si altele care sunt melival dar astea nu au denumire internationala pentru ca e ceva de plante pentru liniste. eu am inceput si un regim alimentar dar daca imi puteti spune mai exact ce ar trebui sa fac si sa mananc vas multumi din suflet.
0
07-01-2012, ora 09:39
mirela_titiriga
Nu este medic/terapeut
mirela_titiriga
si am 74 de kg si 1, 68m
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trigliceride
  • Care sunt valorile normale pentru colesterol dacă am diabet?
  •