tratarea ficatului

04-11-2007
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
Pentru ficat se tine urmatoarea cura (indiferent de problema), cu aceasta cura se regenereaza ficatul si reteta o am de la o persoana careia doctorii i-au spus ca nu mai are mult de trait si careia ficatul I s-a regenerat ca unui copil nou nascut:
Un borcan de 3 l se umple pe jumatate cu sfecla rosie taiata, 1 legatura marar, 1 legatura leustean, 1 mina faina porumb. Se acopera cu apa si se lasa la temperatura camerei pina se acreste. Din acest bors se bea zilnic cit de mult se poate. Cura se face mai multe luni la rind, in functie de fiecare persoana si in functie de nivelul ficatului(cit de afectat este).
21 comentarii
0
29-07-2008, ora 00:00
Ottilia69
Nu este medic/terapeut
Ottilia69
pentru detoxifierea si regenerarea ficatului se mai poate folosii REGENOR, un suc 100% natural. am avut si eu mari probleme cu ficatul (si nu numai), dar am descoperit o gama de produse nturiste care fac minuni. daca vreti sa aflati mai multe despre ele scrieti-mi -* pe Forum. Va impartasesc cu cea mai mare placere experienta mea in legatura cu aceste produse.


(*modificat de admin)
0
14-10-2008, ora 00:00
adriana georgeta
Nu este medic/terapeut
adriana georgeta
Buna Otilia, am citit comentariul tau si chiar ma intereseaza produsele naturiste, daca stii produse bune care folosesec intradevar te-as ruga sa-mi spui si mie. Vreau sa cumpar REGENOR pentru sotul meu caruia i-au iesit mari transaminazele (nu mai stiu acum exact cum se numes GTA, , , , )si trigliceridele dar vreau sa caut prospect pentru acesta, este un produs bun ?
0
29-10-2008, ora 10:13
cornelia anca
Nu este medic/terapeut
cornelia anca
Buna ziua,
am si eu o problema.Socrul meu are o formatiune tumorala voluminoasa lob stang hepatic 11/7 cu componente fibroasa si multiple determinari secundare hepatice in seg.1, 4, 3, 5 si 7.Marcarii CA 19, 9 =202, 3.
Diagnosticul stim ca este sumbru.Am fost sfatuiti nsa mergem la o clinica la Breaza.Daca stie cineva mai multe amanunte sau poate da un sfat...
0
06-11-2008, ora 20:56
rolii
Nu este medic/terapeut
rolii
VA ROG AJUTATI-MA;NU MAI STIU CE SA FAC...sunt disperat intr-o tara straina unde nu am pe cine intreba nimic
As avea mare nevoie de ajurorul dumneavoastra si ma bazez pe acesta deoarece am indraznit sa scriu pe acest site care mi s-a parut cel mai serios, adica:intrebare si raspuns, nu numai intrebare ca pe celelalte site-uri.Numele meu e marius, am 44 ani, si sunt alcoolic, desi mi-e greu sa recunosc, sunt din craiova, dar lucrez in strainatate ca sofer.Acum un an m-a oprit politia si mi-a retinut permisul pt alcool pe timp de 6 luni, mi l-au dat inapoi cu conditia ca peste un an de zile sa revin sa fac analize sa constate daca am mai baut.Beau zilnic aprox 2 l vin, rare sunt zile cand nu beau.Am realizat gravitatea problemei si de 4 zile nu am mai pus picatura de alcool in gura, dar as avea o intrebare :INTR-O LUNA, DACA URMEZ CU STRICTETE REGIMUL ALIMENTAR SI TOT CE IMPUNE TRATAMENTUL PENTRU FICAT;CREDETI CA AM VRE-O SANSA DE RECUPERARE IN ASA SCURT TIMP.Nu am ciroza...am ajuns doar in faza in care ficatul e inflamat.Va rog frumos ajutati-ma cu un regim alimentar corect, ceaiuri...si tot ce e necesar sa fac si sa iau.Spuneti-mi ce e strict interzis si ce e foarte indicat.Am auzit ca usturoiul e foarte bun, desi eu stiam contrariul.Ajutati-ma va rog.Va multumesc mult
0
06-11-2008, ora 21:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
pt cornelia anca si rolii:postati mesajele voastre pe forum ca sa vada si medicii!!numai bine
0
13-05-2009, ora 17:07
cornelia anca
Nu este medic/terapeut
cornelia anca
fiica mea in varsta de 22 ani si-a facut analizele ALT/TGP-85, 05 AST/TGO-44, 22,
AM TOT CITIT PE FORUM SI SUNT NECAJITA-imi poate face cineva o traducere-nu bea, nu fumeaza
0
12-07-2009, ora 21:07
catanis
Nu este medic/terapeut
catanis
Daca intre timp nu ati consultat un medic, mergeti de urgenta. Fiica dvs. poate avea o hepatita virala. NU NEGLIJATI !
0
17-12-2009, ora 22:31
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
buna tuturor

a nevoie de ajutorul vostru si ma voi ruga ptr sanatarea voastra. mi-au iesit foarte mari analizele de ficat in urma unui tratament cu seroxat(antidepresiv) ma simt f rau, am mereu stari de greata si voma. am inceput un tratament cu liv 52 si silimarina, dar nu sunt mari progrese, cam in cat timp se regenereaza ficatul?
annajanette este id meu de mess
0
06-01-2010, ora 18:23
Coralie
Nu este medic/terapeut
Coralie
Tratamentul cu liv 52 si silimarina este bun, insa nu suficient. Mai este nevoie de un regim alimentar adecvat care presupune eliminarea prajelilor, a branzeturilor grele, a grasimilor, a conservelor si mancarii de tip fast food (deoarece contin o cantitate mai mare de aditivi si conservanti). La fel de important este ca mesele sa fie luate la aceleasi ore iar cantitatea de hrana sa fie una moderata.
Ceaiurile bune pentru ficat sunt sunt cele de armurariu, gentiana, tintaura, galbenele, pedicuta, rostopasca, schinel, papadie, sunatoare, cicoare, anghinare, turita mare; singurul inconvenient este ca unele dintre ele sunt foarte amare.
Mai poti lua in plus si produsul Plusprin Liver de la Indian Herbal, deoarece este recomandat in afectiunile ficatului cauzate de consumul de medicamente.
0
06-01-2010, ora 23:53
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
Coralie iti multumesc mult ptr ajutor sa te ajute Dzeu, sper sa fie bun acest plusprin liver ma duc maine sa-l cumpar, nu prea am auzit de el. Eu regim tin am si slabit si asta ma bucura insa fumez 5 tigari pe zi de unde inainte fumam un pachet este vreo problema?
0
07-01-2010, ora 12:18
Coralie
Nu este medic/terapeut
Coralie
Ar fi mai bine daca ai putea sa renunti de tot la fumat. Tigarile sunt si ele o sursa de intoxicare a organismului si implicit a ficatului.
Pe langa plusprin liver sunt importante si plantele pe care le-am amintit, consumate sub forma de ceai (2-3 cani pe zi). Nu trebuie sa faci ceai din fiecare separat, le poti amesteca pe toate sau o parte dintre ele, la alegere. Efectele se vor vedea in maxim 2 saptamani.
Multa sanatate!
0
07-01-2010, ora 14:05
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
ultima intrebare: banuiesc ca nu trebuie sa iau liv 52 si pluprin liver concomitent, ptr ca in prezent mai am de consumat din liv-ul acesta.
0
09-01-2010, ora 12:33
Coralie
Nu este medic/terapeut
Coralie
Nu este nici o problema daca se suprapun, atata timp cat se administreaza doza minima din fiecare; respectiv o tableta (liv 52) si o capsula (plusprin liver) de trei ori pe zi.
0
26-03-2010, ora 17:01
angelacroitoru
Nu este medic/terapeut
angelacroitoru
buna ziua, am descoperit forumul d-voastra cautand solutii pentru regenerarea ficatului, si astfel am citit intrebari puse de persoane care sufera de afectiuni hepatice, si cred ca va pot oferi si eu o solutie optima care va asigura vindecarea ficatului.
In urma cu 14 ani am avut hepatita B, cu antigen prezent, foarte acuta, insa medicamentos, este lipsit de "impoortanta" tratamnetul, deoarece este simptomatic, am reusit sa ma vindec foarte bine respectand, bineinteles regimul alimentar strict, cat si cel de repaos fizic si intelectual, un factor decisiv in evolutia ficatului., mai ales, si subliniez..consumand zilnic lamai si grapefruit asociate cu miere de albine, de preferat de tei, credeti-ma incepusem sa mananc felia de lamaie ca pe o felie de banana, de exemplu, dar a dat rezultate imediate, si ori de cate ori simt ca se mai inflameaza, apelez la aceasta dieta, recomandata, de altfel chiar de medicul specialist care m-a tratat.
0
29-03-2010, ora 20:24
catanis
Nu este medic/terapeut
catanis
As putea sa va intreb ce viremie aveti ? Ati facut tratament cu interferon ?
0
03-04-2010, ora 18:33
ionut_tuta
Nu este medic/terapeut
ionut_tuta
buna ziua
am 38 ani, nu beau, nu fumez, fac miscare, zilnic chiar si totusi analizele medicale la ficat sint dezastruoase, adica pe linga transaminaze aproape triple, mai am so o minunata steatoza gr.1.
ce as putea sa fac sa-mi revin? (tin deja si o dieta relativa, am luat si omega 3, iar acum sint pe usturoi)
0
04-04-2010, ora 15:39
catanis
Nu este medic/terapeut
catanis
Ionut, nu face nimic fara sfatul medicului specialist (gastroenterolog) ! Daca ai transaminaze triple si ai hepatita virala, nu refuza interferonul ! Nu e usor dar poti invinge boala.
0
12-02-2012, ora 12:56
Camelia
Nu este medic/terapeut
Camelia
Buna ziua!!!
ma numesc camelia si am nevoie de sfatul/ajutorul dvs. defapt mai mult iubitul meu.are o problema cu regenerarea ficatului, deocamdata el are ficatul unui copil de 2, 3 ani si el are 24 de ani..l-au consultat niste medici din ialia si i-au spus ca trebuie un transplant dar daca organismul nu accepta celalalt ficat el are sanse foarte mari sa moara si i-au mai spus ca nu mai are mult de trait..va rog ajutati-ma!!!am citit toate postarile de mai sus iar primul mi-a atras mai mult atentia..d-ul/d-na pirina va rog sa imi spuneti aceasta cura il ajuta si pe iubitul meu..ii va regenera ficatul?adica devine la normal?
0
12-02-2012, ora 21:43
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
Buna Camelia, nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu prietenul tau, cred ca la el e o problema din nastere daca ficatul e asa mic si nu se dezvolta, poate incerca aceasta cura sa vada poate merge si in cazul lui, oricum ii face bine, il purifica si poate se si dezvolta. Doamne ajuta!
0
13-02-2012, ora 10:18
Camelia
Nu este medic/terapeut
Camelia
buna!da problema lui e din nastere.si nu cred ca singura solutie e transplantul!astept sfaturile dvs.
0
15-07-2012, ora 20:14
danshivip
Nu este medic/terapeut
danshivip
Buna!Am 21 de ani si de 2 luni incoace imi ies pete si bubite pe corp pe maini, de multe ori mi se fac ca si cum m-as urzica.am dureri in partea dreapta sub coaste, banuiesc ca este ficatul.Ce tratament naturist sa urmez pentru detoxifierea ficatului?multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigații paraclinice în bolile hepatice și biliare
  • Moduri în care ne putem distruge ficatul
  • Ficat sănătos - ce poți face pentru ficatul tău (conform studiilor)
  • Semnele și simptomele ficatului (probleme cu ficatul)
  • O proteină, responsabilă pentru atacurile sistemului imunitar asupra ficatului
  • Studiu: ficatul uman ar putea rezista cel puțin 100 de ani
  • Verificarea ficatului - analize, teste și investigații (explicare rezultate ficat)
  •