tratarea candidei in timpul sarcini

17-11-2009
rally29
Nu este medic/terapeut
rally29
sunt insarcinata in 15 sapt si am o mancarime ingrozitoare jos nu stiu daca pot sa fac spalaturi cu ceai de galbenele, musetel, am fost la medic am spus ce am si mi-a zis ca este normal in timpul sarcini dar nu cred totisi ma mananca foarte tare si nu stiu ce sa fac pot sa folosesc crema va rog sa-mi raspunde-ti cat mai repede va multumesc
2 comentarii
0
17-11-2009, ora 21:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poti folosi, cum sa nu, doar nu o sa stai cu acea mancarime...cumpara-ti de la farmacie pliculete de Femigin B cu care vei prepara solutie pt. spalaturi vaginale si o crema Nidoflor pentru uns.Daca in cateva zile nu-ti va trece treci pe la MF sa-ti recomande si ovule.
0
14-01-2010, ora 13:45
rally29
Nu este medic/terapeut
rally29
dar nidoflor nu este antibiotic? am folosit clortrimazol dar degeaba medicul de familie mi-a spus sa nu folosesc nimic ca nu am voie dar nu am mai suportat mancarimile si am folosit crema de galbenele si clotrimazol crema este daunatoare pentru bebe ?stiu ca clotrimazonul este doar un antifungic nu antibiotic cand am fost la farmacie si mi-am luat clotrimazolul farmacista mi-a zis ca daca vreau sa-mi moara copilul nu am decat sa folosesc este oare adevarat ?ce puteti sa-mi spuneti va rog cine a trecut prin asa ceva sa-mi raspunda va multumesc din suflet daca puteti sa-mi raspunde-ti cat mai repede o zi buna va doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul