tratament tuse

23-02-2011
AndreeaCristina13
Nu este medic/terapeut
AndreeaCristina13
Buna seara,

Problema mea este o tuse care a inceput de cateva zile. Pentru ca nu am avut timp sa merg la medic si nici nu am foarte mare incredere in sfaturile farmacistei as dori cateva sfaturi. Acum, odata cu trecerea spre primavara am racit (asa cum se intampla in fiecare an) si dupa ce mi-a trecut raceala am ramas cu o tuse productiva deranjanta. Simt o apasare in piept si parca nevoia de a expectora. Tuse aceasta ma trezeste cateodata din somn si nu e nevoie sa va spun cat de invalidant este.
Ideea este ca as vrea sa stiu: tusea trece de la sine sau trebuie tratata in toate cazurile? Ce as putea sa iau pentru a usura expectoriatia si a nu imi mai simti caile respiratorii asa de incarcate?

Multumesc
2 comentarii
0
03-03-2011, ora 15:59
Jasmyn77
Nu este medic/terapeut
Jasmyn77
Aceeasi problema a avut si sor-mea. A incercat si tratamente medicamentoase si homeopatie. A scapat cu aerosoli salini abia dupa 3 saptamani de salina.
0
07-03-2011, ora 22:21
AndreeaCristina13
Nu este medic/terapeut
AndreeaCristina13
Multumesc pentru raspuns. Pana la urma am fost la medic si mi-a recomandat fluimucil efervescent si acum nu mai am nicio problema. Am caile respiratorii libere si respir foarte usor. In timpul tratamentului am mai baut ceai caldut cu miere...cred ca ajutat putin si asta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.