tratament stafilococ

17-06-2010
louli
Nu este medic/terapeut
louli
Am probleme cu acneea si am urmat mai multe tratamente fara rezultate. De curand am facut si o analiza a puroiului din cosuri si s-a gasit un stafilococ coagulazo negativ sensibil in primul rand la amoxicilina+ac clavulanic. Am inceput sa iau augmentin 1g/12 h si in curand se fac 4 saptamani. Intr-adevar s-a ameliorat, dar nu stiu cat sa continui tratamentul ca sa nu apara recidiva. Pentru petele ramase ce-mi recomandati? Pentru reducerea sebumului ce vitamine sunt eficiente? Mi se ingrasa parul foarte mult si sampoanele specifice n-au efect. Multumesc
2 comentarii
0
17-06-2010, ora 19:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hy!

Louli, medicul curant v-a recomandat antibioterapia prelungită? (4 săptămâni de Augmentin - 2g în 24 de ore - înseamnă enorm de mult)...
Petele au abilitatea să dispară în mod normal, dar, pentru a grăbi procesul de estompare, puteţi folosi un proces ce conţine acid glicolic - o substanţă care are calitatea de a şlefui epiderma şi de a mări substanţial regenerarea pielii (acidul glicolic tratează eficient acnee şi sechelele acesteia). Documentaţi-vă cu privire la produsul Glycon :-)
Seboreea, pe de altă parte, poate fi redusă cu ajutorul sistemului de îngrijire Clearogen, un sistem profesional de origine nord americană. Din fericire, nu numai acesta vă poate ajuta, ci şi alte preparate - de la preparate homeopate până la uleiuri esenţiale, vitamine şi minerale (ulei esenţial de geraniu / vitamina B5 (acid pantotenic) / zinc, şi nu numai acestea), toate folosite exclusiv în conformitate cu instrucţiunile pe care le puteţi găsi pe sau în interiorul ambalajului aferent acestora.
Consultaţi medicul!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
17-06-2010, ora 19:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
*puteţi folosi un produs ce conţine...
* acidul glicolic tratează eficient acneea şi... (acestea sunt greşelile pe care le-am depistat în mod rapid ochiometric (m-am uitat superficial pe text şi le-am descoperit); s-ar putea să mai găsiţi).

P.S. - Îmi cer iertare pentru greşeli. M-am grăbit din cauza lipsei de timp şi...graba strică treaba. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.