tratament pt colesterol si ficat gras

09-07-2009
claudyne
Nu este medic/terapeut
claudyne
buna ziua!
prietenului meu i-au iesit analizele prost: colesterol mare, trigliceride si TGP, ficatul la ecografie cam gras si asteptam analizele pt indicii hepatici.are 1, 90 si 106 kg.a mai facut analize acum 2 luni si de atunci este la regim plus sport plus medicamente: lipantil si essentiale.intrebarea mea este: e normal ca medicul sa iti prescrie doar o pastila dimineata de lipantil si una seara de essentiale?e vb de o boala a ficatului...de ce doar o pastila cand pe prospect scrie clar mai multe? poate o cura de intretinere? e normal ca in apogeu sa i se recomande doar o pastila seara si una dimineata? am citit pe site-uri ca este o combinatie buna, rapida si eficienta intre liv 52 + redigest.i-o pot aplica ?va multumesc astept raspuns, poate este vorba de incompetenta cadrului medical...rog lamuriri!
2 comentarii
1
27-07-2009, ora 04:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!

Tratamentul este bun, la fel si liv52 Redigestul, insa are nevoie si de un regim alimentar din care sa lipseasca clar BEREA si alimentele grase, prajite, rantasurile etc.care contribuie la depozitarea grasimilor pe ficat si la cresterea LDL-ului.
Mergeti la un alt medic daca il supectati pe cel anterior ca era incompetent!

Numai Bine;)
0
21-04-2018, ora 09:17
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Eu am recomandarea pt lipanthyl si rosuvastatita pt ficat gras si colesterol 248, dar am citit ca e bun si fitolip plus redigest, care este mai bun?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.