tratament pentru crestere | Forumul Medical ROmedic

tratament pentru crestere

22-04-2009
amarillis
Nu este medic/terapeut
amarillis
Buna ziua. Am 17 ani si 8 luni si o inaltime de 1.62 si o greutate de 52 kg. Am fost la un doctor endocrinolog si mi-a dat sa fac o radiografie la genunchi ca sa vada daca mai am cartilajul de crestere deschis si din rezultatul radiografiei reiese ca nu am cartilajul inchis.Am facut si o analiza TSH si aici valoarea a iesit 1.73. Medicul la care am fost nu vrea sa imi dea decat hormoni de crestere spunandu-mi ca nu exista altceva, dar si eu si parintii mei nu suntem de acord cu acest tratament. Am vazut ca exista pe internet si tratamente naturiste care au dat rezultate fara sa afecteze organismul ci doar a stimulat cresterea in mod natural fara hormoni. Daca puteti sa ma ajutati in acest sens cu informatii legate de acest tratament pe baza de doi aminoacizi, Arginina si Ornitina. De asemenea am rugamintea sa imi spuneti daca din valoarea TSH de 1.73 reiese vreo deficienta sau lipsa a unor vitamine din organism, deoarece nu cred ca este vorba de ceva genetic deoarece ambii parinti au peste 1.70m. Multumesc!
5 comentarii
0
24-04-2009, ora 17:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
TSH este normal.Perioada ta de crestere nu s-a incheiat.De ce nu mergi la sala de gimnastica, sunt exercitii care stimuleaza cresterea in inaltime.Baschet, volei, innotul te ajuta si acestea foarte mult.Si eu sunt impotriva hormonilor de crestere, produc o multime de neplaceri organismului.Incearca prin aceste metode inainte de a forta cresterea cu medicamente sau suplimente naturiste.Numai bine!
0
19-06-2009, ora 20:10
inalt
Nu este medic/terapeut
inalt
fata mea are 25 de ani ce sanse mai are sa cresca in inaltime cu 5-6 cm. spuneti mi va rog ce trebuie sa faca ce sa ia va rog ajutati ma, sunt disperata. multumesc.
0
24-06-2009, ora 18:57
Cornelia29
Nu este medic/terapeut
Cornelia29
stii ce sfat i-ti dau sa nu apelezi niciodata la medicamentele de pe internet. am un copil de 17 ani are 1 70 este campion in arte martiale si mai dorea 3/4 cm inaltime.a luat de pe internet medicamentul growth-flex v pro a costat 700 ron. si nu au dat nici un rezultat.nu vreau sa te descurajez dar medicamentul contine arginina si ornithine.incearca cu exercitii de intindere mergi la o sala si cere ajutor.greutatea o poti controla iar inaltimea nu.cu siguranta o sa mai cresti daca cartilajele nu sunt sudate.bafta multa
0
05-07-2010, ora 14:14
poisonivy
Nu este medic/terapeut
poisonivy
Buna ziua! Am 17 ani si 9 luni si 1, 62; din cate am auzit pana acum, cresterea in inaltime la o fata se opreste cam in jurul acestei varste. Totusi am incercat suplimentul Arginine Plus timp de 100 de zile si pot spune ca a avut ceva rezultate. A trecut o luna de cand am terminat si vroiam sa stiu daca e bine sa incep acum si cu ornitina sau arginina si ornitina impreuna sau sa mai astept? M-am interesat de acestea de pe internet si nu am gasit vreun efect negativ, dar cu toate astea nu sunt sigura pe deplin. As vrea parerea unui specialist. Multumesc anticipat.
0
13-08-2010, ora 16:40
alina paula
Nu este medic/terapeut
alina paula
buna ziua, am varsta de 23 de ani iar pana la aceasta varsta nu mi-au crescut sanii am inteles ca se poate face un tratament pe baza de hormoni pt a-mi creste sanii, este posibil, ce m, a sfatuiti sa fac? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.