tratament naturist in litiaza renala

16-06-2011
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
daca se poate mai multe detalii din partea celor care au urmat un asemnea tratament, cu sorti de izbanda.va multumesc f. mult.
5 comentarii
0
16-06-2011, ora 23:22
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
multumesc celor care, vor detalia.

O sera faina.
0
20-07-2011, ora 05:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Vasi61, un tratament foarte eficace în prevenirea şi tratarea litiazei şi microlitiazei renale este preparatul ortomolecular Renalof.
RENALOF are proprietăţi diuretice, depurative, antiseptice, antiinflamatorii şi antialgice pe tractul urinar. Creşte eliminările de lichide, scade concentraţia urinei şi posibilitatea formării şi creşterii calculilor. Micşorează posibilitatea apariţiei infecţiilor urinare, are acţiune emolientă şi antiiritantă micşorând durerile şi manifestările neuro-vegetative de la nivelul tractului urinar.

Indicaţii terapeutice: - eliminarea litiazei sau microlitiazei renale; - prevenirea formării sau refacerii litiazei sau microlitiazei renale; - eliminarea fragmentelor litiazice sau microlitiazice restante după litotriţie; - complementarea tratamentului medicamentos uzual din afecţiunile inflamatorii urinare (cistite, uretrite, prostatite etc.) - adjuvant în dietele depurative şi de dezintoxicare a organismului - scăderea retenţiei hidrice a ţesuturilor.

Mod de administrare: - copiii între 6 şi 14 ani - câte o capsulă la 12 ore. A NU SE DEPĂŞI DOUĂ CAPSULE/ZI! - copiii peste 14 ani şi adulţii - câte o capsulă la 8 ore. A NU SE DEPĂŞI TREI CAPSULE/ZI! Fiecare capsulă trebuie înghiţită întreagă, însoţită de o cantitate de 400 - 500 ml lichid la adulţi şi corespunzător mai mică (200 - 250 ml) la copiii mici. Durata de administrare este de o lună. În unele cazuri (calculi care nu au fost încă eliminaţi), la sfatul medicului tratamentul poate fi prelungit peste o lună. În alte cazuri, când se doreşte prevenirea reapariţiei calculilor şi nisipului renal sunt indicate, de două ori pe an, cure de 10 - 30 zile de RENALOF.

ATENŢIE! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi nu pot fi considerate drept o unică sursă de hrană! A nu se administra preparatul RENALOF la: copiii sub 6 ani, femeile însărcinate sau cu suspiciune de sarcină, persoanelor hipertensive sau cu cardiopatii care sunt sub tratament diuretic. Dacă sunteţi într-una dintre aceste situaţii numai medicul dv. va hotărâ oportunitatea suplimentării dietei dv. cu RENALOF.

Reacţii adverse: nu s-au evidenţiat.
Contraindicaţii / Precauţii: - hipersensibilitate la unul dintre ingrediente. A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, la loc uscat şi răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
----------*
Însănătoşire grabnică!

(*modificat de administrator)
0
20-07-2011, ora 16:35
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu sa va aibe in grija.
0
20-07-2011, ora 18:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Vasi61, eu vă mulţumesc din suflet pentru faptul că mi-aţi oferit oportunitatea de a mai face o faptă bună. Cu multă şi deosebită plăcere,
Mr. Nick

Post Scriptum - Multă sănătate!
0
20-07-2011, ora 18:45
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
va multumesc mult, sa stiti ca chiar am nevoie de sanatate.dvs ati facut, faceti si veti face mereu numai fapte bune, eu cred ca aceasta este menirea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar pietrele la rinichi?
  •