tratament homeopat fara rezultat

12-02-2010
Ole-Ot
Nu este medic/terapeut
Ole-Ot
De trei luni de zile am inceput un tratament homeopat in urma unor mancarimi care persista de circa 10 ani. Tratamentul inca nu l am finalizat deoarece are o durata mai lunga, dar mancarimile nu mi au disparut de nici o culoare as spune ca sunt mai accentuate. Mentionez ca am mancarimi urate in zona anusului de aprox. 10 ani, iar de un an mi au aparut si la ochi, ceea ce ma deranjeaza enorm. La inceputul tratamentului m am simtit destul de rau, apoi o perioada m am calmat, disparusera in mica parte atat mancarilmile de jos cat si roseata si mancarimile de pe pleoape. De cateva saptamani au reaparut, acuma sunt mai accentuate ca niciodata. Ce puteti sa mi spuneti, ce sfat imi dati.
In ceea ce priveste tratamentul, am respectat toate regulile si anume:
- le am luat de fiecare data cu 20-30 minute inainte sau dupa masa, dupa caz
- nu am consumat menta de nici un fel.
- le am tinut intr un spatiu protejat.
Astept cu nerabdare sugestiile dvs.
Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate!!!!
Oti
5 comentarii
0
12-02-2010, ora 13:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce remedii ai primit exact si in ce dilutii (CH7,.15, 30 ??) ?
Exista mai multe posibilitati:
a) doctorul face homeopatie clasica, adevarata, dar nu ti-a nimerit de la inceput remediul (lucru imposibil de realizat din prima si mereu la toti pacientii)
b) medicul nu face homeopatie adevarata si ti-a prescris mai mult dupa "ureche" sau in mod alopat (pt. simptomul x remediul a, etc). In acest caz probilitatea este mica ca sa te ajute ceva.
c) ai primit mai multe remedii diferite care se bat cap in cap. Acest lucru nu este homopatie.
d) remediul este potrivit dar este un blocaj in corp (boala mostenita, etc)
e) ai bauta cafea, cola, ceai negru, ai luat medicamente care contin cofeina (antinevralgice) si ai antidotat remediul
0
12-02-2010, ora 16:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Si cu medicii homeopati si tratamentele prescrise de ei poti pati exact acelasi lucru ca si in cazul medicinii clasice, alopate, adica sa nu ti se "nimereasca" tratamentul sau chiar diagnosticul corect. De asemenea, ca in cazul oricarei afectiuni, fiecare individ reactioneaza personalizat, adica cineva cu aceleasi probleme ca ale tale sa reactioneze altfel la acelasi tratament. Deci, insista si cauta un medic constiincios care sa-ti vada problemele in ansamblu si sa mai incerci si alte tratamente, sigur exista o rezolvare. Poate fi o alergie, poate fi inclusiv pe fond psihic, un stres sa se manifeste in acest fel. Sanatate multa si rabdare asemenea!
0
14-02-2010, ora 11:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Intre remediile homeopate si cele alopate exista insa o extrem de mare diferenta: cele alopate nu vindeca nimic si nici nu a fost conecpute sa vindece ceva ci numai anesteziaza nervii sau suprima simptomele acute prin metode f. periculoase pt. organism. In plus sunt TOATE toxice.
0
15-02-2010, ora 00:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Parerea ta, ma feresc intotdeauna sa fiu radicala, raman la parerea ca nu exista inca un panaceu iesit din mana omului.Sanatate!
0
15-02-2010, ora 10:23
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
Va sfatuiesc ca, daca dupa prima luna nu ati constatat ameliorare, dati un telefon medicului sau cel mai bine ar fi sa va revada.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •