tratament demodex

07-07-2010
yoan@
Nu este medic/terapeut
yoan@
am fost diagnosticata cu demodex akm 4 luni, am facut tratament 3 luni cu azitrox( 7 pastile pe luna) acneon, zinc, si un gel de la ivapur, am terminat tratamentul si nimic nu se vede nicio diferenta, m am dus din nou la dermatolog si mi a spus sa continui cu azitrox cate o pastila la 3 zile, cu un preparat in farmacie si isotrexin.nu mai inteleg nimic...desii nu mi a mers bine cu azitrox..ea tot pe asta mi l a dat...vreau sa stiu si eu este vreo bacterie ceva la stomac care are legatura cu demodexul sau acneia???
9 comentarii
0
13-07-2010, ora 21:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar fi bine sa schimbati medicul !
0
13-02-2012, ora 12:42
Alexandra N.
Nu este medic/terapeut
Alexandra N.
Dear All,

postez acest mesaj pentru a ajuta poate si alte persoane, care au anumite probleme faciale cauzate de bacteria, parazitul demodex folliculorum si de un anumit tip de acnee.
Am cautat la randul meu diverse tratamente si recomandari de clinici pe forum uri etc. si din pacate nu am gasit nimic folositor pentru afectiunea mentionata mai sus.
Am fost la foarte multi clinici de dermatalogie si am urmat multe tratamente a unor doctori renumiti, dar efectul tratamentelor a fost doar de scurta durata si plin de diverse tratamente recomandate, antibiotice si creme minune!
De 3 ani imi apar din cand in cand mici bubite pe fata, cauzate de un demodex folliculorum si de un anumit tip de acnee. Niciun tratament nu a avut insa efectul dorit si nu m a scapat de aceasta bacterie si nici de acneea respectiva. Acestea au revenit la ceva timp dupa terminarea fiecarui tratament.
O recomand cu cea mai mare caldura pe doamna Dr. Corina Zigu de le clinica privata Derma Gin! Tratamentul dansei a avut efect chiar din primele saptamani doar pe baza de creme si preparate prescrise (de ex. Fucicort, Nizoral, Sodermix etc.), fara a lua antibiotice.
Mentionez ca acum nu mai am aproape nimic pe fata si sunt la ultima faza a tratamentului. Tratamentul a durat cca. o luna si mi a curatat fata intr un mod rapid si usor. Voi urma la terminarea acestuia, alt tratament pentru intretinerea faciala (recomandarea unei creme de zi si de noapte corespunzatoare fetei, riduri, elasticitate, cearcane - ptr micile probleme cu care ne confruntam zilnic)! O sa postez si la terminarea acestui tratament inca un mesaj!
Sper ca si altii sa gaseasca acest mesaj si sa mearga la o consultatie la doamna Dr. Zigu pentru a scapa de probleme cauzate de aceasta bacterie oribila numita demodex folliculorum si de acnee!

Cu stima,
Alexandra N.
0
22-02-2013, ora 23:40
roxana200512
Nu este medic/terapeut
roxana200512
Am si eu demodex, diagnosticat acum 3 luni. Recidiveaza inca. Dvs. v-a trecut sau s-a mai ameliorat?

Multumesc!
0
20-09-2018, ora 00:25
raikoalfa
Nu este medic/terapeut
raikoalfa
Folosiți Metrocreme pentru Demodex, nu va mai pierdeți timpul la doctori inutili.

Nu va mai intoxicați cu medicamente !!!!
0
18-10-2018, ora 11:10
dstoiana
Nu este medic/terapeut
dstoiana
am intrat intamplator pe acest forum cautand informatii legate de demodex... am gasit mesajul unui user precum dna dr zigu este nemaipomenita.
mi-am pierdut timpul sa ajung si eu la cabinetul dnei zigu si dupa o consultatie pe fuga si mai mult decat superficiala... mi-a recomandat o crema care bineinteles nu a dat rezultate...fiind ff ocupata... normal ca nu a avut timp pt control, asa ca este mai mult decat pierdere de timp, ca sa nu spun altfel ca nu se mai incarca cometariul ::::))))
0
21-12-2018, ora 16:10
radka
Nu este medic/terapeut
radka
Eu am fost la dermatolog in Arad, dupa ce mi-a dat diverse creme timp de 4 luni, m -am hotarat sa merg in Ungaria la medic unde am primit tratament compus din antibiotice si un amestec de unguente si dupa 10 (zece ) zile m-am vindecat. am facut o luna tratament, chiar acum vin de la control si nu mai am nimic.
0
21-12-2018, ora 17:04
raikoalfa
Nu este medic/terapeut
raikoalfa
@Radka poți să-mi spui despre ce tratament este vorba ? Și eu sunt tot din Arad. Eu sunt multumit de tratamentul pe care îl iau în acest moment dar sunt sigur că se poate și mai bine.

Cu Stima,
Staicu Adrian
0
26-12-2018, ora 12:52
justagirl_
Nu este medic/terapeut
justagirl_
Acnea rozacee si demodexul uneori sunt corelate. Eu am primit un tratament 10 zile cu pastile metronidazol si cremele metroruboril (dimineata) si metrocreme (seara)..Pastilele fiind foarte tari nu am putut sa le iau decat vreo 3-4 zile dupa care am renuntat. In perioada asta mi s.a mai curatat fata. In prezent rutina mea e urmatoarea..dimineata si seara imi curat fata cu solutia Rosederm de la Ivatherm, apoi ma dau cu cremele mentionate mai sus. Ceea ce cred ca m-a ajutat sa nu mai am cel putin probleme vizibile pe fata e uleiul de arbore de ceai (eu folosesc cel de la dr.organic de la sensiblu)..de fiecare data cand folosesc cremele pun pe mana si 2-4 picaturi de ulei si amestec cu crema. Demodexul se stie ca are o perioada de viata de 2 saptamani, iar uleiul de arbore de ceai se zice ca impiedica acesti paraziti sa se mai inmulteasca.
0
26-12-2018, ora 22:15
justagirl_
Nu este medic/terapeut
justagirl_
metroruboril az*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •