tratament candida

06-03-2010
mariatuc
Nu este medic/terapeut
mariatuc
Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca cumva fac un tratament cu cervugid(am auzit la cineva ca ar fi eficient contra candidozei), as putea concomitent sa iau si nistatina-pastile sau ciprinol??? Dupa mai multe tratamente la indicatia medicului ginecolog nu mi-a disparut candidoza, si acum m-am hotarat sa iau ovule cervugid pentru ca am auzit ca ar fi foarte bune. Numai ca am luat 12 si acum as vrea sa fac o pauza de 7 zile dupa care sa iau iarasi inca 12. De aceea va intrebam daca as putea sa iau, suplimentar, si pastile nistatin ca sa fiu mai sigura ca am facut tot ce se putea. Interactioneaza cumva aceste medicamente negativ daca le iau impreuna? V-as ruga mult de tot daca mi-ati putea raspunde. Nu mai scap odata de acest microb numit candida si este destul de suparator si ma ingrijoreaza in eventualitatea in care pe viitor as vrea sa am copii si nu stiu daca este bine sa raman insarcinata daca am acest microb. Va rog enorm sa ma ajutati si pe mine.
5 comentarii
0
07-03-2010, ora 09:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Nistatin pastile nu interactioneaza cu Cervugid, deci se pot lua impreuna.
2. Ciprinol nu are efect pe Candida, chiar poate favoriza candidoza, deci nu e bine sa luati fara indicatie medicala expresa.
3. Un tratament homeopatic va va ajuta mai bine pe termen lung decat antibioticele, al caror efect e trecator in candidoza, asa cum ati constatat.
4. Puteti ramanea insarcinata.
0
07-03-2010, ora 15:49
mariatuc
Nu este medic/terapeut
mariatuc
Va multumesc enorm pentru indicatii. Ciprinol am luat tot la indicatia medicului ginecolog, de asta l-am pus pe lista. Va multumesc enorm. Am mai auzit ca si constipatia poate favoriza candida, iar eu am probleme si aici. Mi-ati putea indica vreun tratament in acst sens? O zi frumoasa tuturor.
0
09-03-2010, ora 21:57
AlexiaF
Nu este medic/terapeut
AlexiaF
Am si eu o intrebare. Am citit care sunt simptomele candidozei. Eu am o scurgere transparenta, uneori miroase, alteori nu, atat! As vrea si eu sa stiu cam ce ar putea fi.
0
10-01-2013, ora 23:24
jujuka96
Nu este medic/terapeut
jujuka96
As avea si eu o intrebare..un tratament doar cu 3 pastile pe zi de nistatina si spalaturi cu bicarbonat de sodiu si apa sunt folositoare impotriva candidozei?
0
12-01-2013, ora 16:24
irinaroxana777
Nu este medic/terapeut
irinaroxana777
Pentru doamna cu constipatia ii recomand din inima ColonHelp, Pentru Candida e important si ce mananca; nu zaharuri, etc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  •