tratament candida-rog doar raspuns medic!

26-11-2008
lust
Nu este medic/terapeut
lust
In urma examenului medical mi s-a prescris Flucoric, Tantum Rosa, Clotrimazol si Viviflor. Prietenul meu prezinta tumefiere si disconfort la nivelul preputului si a glandului. Ce tratament ar trebui sa faca?
4 comentarii
0
26-11-2008, ora 16:20
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
sa ia si el flucoric.. de 150 mg.. sa ia una astazi si peste doua zile inca una..nu va mai avea nimic. de altfel, se poate da si cu nizoral unguent ca sa-i treaca acea iritatie.
0
12-12-2008, ora 23:46
boboli
Nu este medic/terapeut
boboli
MIE MI-A DAT FLUCOVIM 150g 4 CUTII LUATE DUPA URMATOAREA SCHEMA PRIMA PASTILA, A IIA LA 3 ZILE, AIII A LA 4 ZILE, SI A IVA LA SAPTEZILE, LOMEXIN OVULE DOUA CUTII, 1 LA 4 ZILE, LOMEXIN CREMA SI VACCIN CONTRA CANDIDA O CUTIE SI SPALATURI CU BETADIN. E BUN TRATAMENTUL SI PARTENERULUI LA FEL FLUCOVIM 150g TOT 4 CUTII tot aceeasi schema 1-3-4-7 si sa fol si el lomexin crema de cate ori poti pe zi
0
15-12-2008, ora 15:41
n_ms
Nu este medic/terapeut
n_ms
Tot pentru aceeasi problema mie medicul mi-a prescris FLUCOVIM 150 mg 2 cutii (1 si la o saptamana a doua), plus timp de 7 zile klion d ovule 1/zi. Am o intrebare si prietenul meu trebuie sa ia Flucovim? Acum cateva luni am facut un tratament asemanator tot ovule dar alte pastile, si a avut si el de luat ceva pastile, acum medicul nu mi-a mai spus nimic. Stie careva??
0
02-09-2016, ora 17:24
ElenaMateescu
Nu este medic/terapeut
ElenaMateescu
Buna ziua, am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala in urma cu 3 luni. Acum fix un an am avut o candidoza care a iesit la testul medical. Am mers la medicul ginecolog si acesta mi-a administrat Flucoric 50mg si Canesten, mentionez ca tratamentul mi-a fost administrat cand eram virgina. Medicul mi-a spus sa iau Flucoric 150mg daca simptomele de Candida imi reapar. Acum ceva timp, cam 3 saptamani mi-au aparut simptomele de Candida. Nu am mers la medic, am decis sa folosesc tratamentul de la medic chiar daca acesta mi-a fost administrat cand eram virgina. Am luat o saptamana Flucoric 50 mg si am folosit o data pe zi Canesten. Simptomele mi-au reaparut din nou, asa ca ieri 25 aug am luat Flucoric 150 mg si am folosit Canesten, insa observ ca nu are foarte mare efect deoarece inca am simptome. Mentionez ca am sistemul imunitar slabit pentru ca nu apuc sa dorm noptiile fiindca lucrez ca ospatar. Ceea ce as mai putea spune este ca i-am dat si prietenului mei sa ia 7 zile Flucoric 50mg pentru a fi amandoi sanatosi chiar daca el nu prezenta simptome. Daca imi puteti recomanda un tratament bun, nu as vrea ovule.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  •