transpiratii reci.?

07-11-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
experimenez-sa zic asa- niste lucruri icudate. dintr-o data transpir toata nu pot sa respir imi este foarte cald sunt nervoasa agitata cateodat am cateodata nu pulsul mare si putina tensiune si toata sunt asa apa (pe fata spate piept) si cand pun mana eu simt pielea rece. sa fie transpiratii reci ?am inteles ca sunt semnele unor boli destul de grave (inclusiv infarct miocardic). vreau sa precizez ca am 27 de ani si tensiunea oscilnata( nu se stie din ce cauza s zice ca pe fond pshic).aceste transpiratii sunt mai accentuate adica de mai multe ori pe zi cam cu 2 saptamani inaintea cviclului menstraul. sa fie legat de acesta? am fost le endocrinolog si nu prea a stiut ce stiut ce sa imi zica.mama mea a murit anul trecut la 59 de ani asa subit.medicii zic ca a facut infarct. vreau sa spun ca ea avea transpiratii din astea de mai multe ori pe zi si stari idn astea, asa ca ma cam sperie aceste transpiratii. a mai "esperimentat" cineva aceste stari? sa fie cardiac sau pe baza de pshic sau din cauza ciclului menstrual?
sfatuiti-ma va rog ca la medici si analizele mi le-am facut si..taote sunt bune mai putin proteina c reactiva si vsh-ul care sunt marite air calciul total e scazut putin.
2 comentarii
0
07-11-2008, ora 14:43
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
BUNA, ARIDANA.VREAU SA-TI SPUN CA SI EU AM AVUT ASA FEL DE BUFEURI SI M-AM CHINUIT CU ELE VRE-O 5 ANI.ACESTE BUFEURI LE AVEAM ATUNCI CIND LUCRAM, VORBEAM CU CINEVA, MA INTILNEAM CU VRE-O PERSOANA CUNOSCUTA PE STRADA...ACESTE TRANSPIRATII SUNT PE FON PSIHOLOGIC SI SUNT DIN CAUZA DEPRESIEI SI A ANXIETATII.NUMARUL DE NEUROTRANSMITATORI SUNT SCAZUTI SI GREU PRELUCREAZA INFORMATIA SI IN ACEST CAZ AU LOC ACESTE IMPULSURI DE TRANSPIRATIE.EU AM 19 ANI SI DIN ACEASTA CAUZA PLUS ANXIETATEA NU AM PUTUT INVATA, INORCE MOMENT TRANSPIRAM PE FON NERVOS CHIAR SI IARNA.ADRESEAZA-TE DE URGENT UNUI PSIHIATRU.-* MULTA SANATATE!!!




(*modificat de administrator)
0
07-02-2010, ora 23:46
adian
Nu este medic/terapeut
adian
buna!am si eu o problema legata tot de transpiratii, eu transpir enorm cand e frig, daca e cald, foarte cald transpir pe fata dar nu subrat, ca un om normal, mai mult sau mai putin, problema e cand imi este frig transpir enorm sub brat! ma puteti ajuta sa aflu cauza? si ce pot face sa ameliorez situatia?? pt doamna de mai sus se stie inaintea menstruatiei transpiratia este mai abundenta decat de obicei, ca o paranteza! va multumesc anticipat !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: