transpiratii abundente noptea

19-12-2006
ingridwsro
Nu este medic/terapeut
ingridwsro
Am 2 baieti gemeni de 1 an si 3 luni. Unul dintre ei are o transpiratie nocturna, mai ales la ceafa, care are un miros acrisor. Este destul de abundenta si din acesta cauza ma ingrijoreaza. Mentionez ca nu ii place laptele la fel de mult ca celuilalt, bea cam 600 ml lapte pa zi. L-am alaptat 10 luni, timp in care nu au fost probleme. Poate fi lipsa de calciu sau o alta vitamina? Si sotul meu transpira destul de mult noaptea, analizele de baza nu au aratat nimic, dar nu are nici un miros. Va multumesc.
2 comentarii
0
21-12-2006, ora 00:00
tomalndr
Nu este medic/terapeut
tomalndr
Baietelul dumneavoastra poate prezenta simptomele unui deficit de vitamina D. Ar trebui sa ii administrati Vigantol 3 picaturi /zi pana la varsta de 18 luni asociat cu Calciu gluconic 5 ml/zi timp de 10 zile pe luna, in lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie. Alimentatia va cuprinde galbenus de ou, branza si iaurt.
0
16-01-2009, ora 08:52
georgigyo
Nu este medic/terapeut
georgigyo
buna ziua, de cateva zile ma confrunt cu un parait al urechii drepte, dureri de cap, si transpiratii noaptea. in reprize Va rog a-mi spune despre ce este vorba.
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bufeurile și transpirațiile nocturne cresc riscul pentru un eveniment cardiovascular
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  • Transpirația nocturnă ar putea dezvălui severitatea apneei în somn
  •