transpiratie abundenta in zona axilei

25-07-2009
anca-elena
Nu este medic/terapeut
anca-elena
am 16 ani si de vreo 7 ani transpir foarte mult in zona axilei. mult timp am crezut k este din cauza pubertatii si va trece...dar nici pe departe! am mers la numerosi dermatologi si la fiecare inghiteam pastile si ma dateam cu tot felu de solutii..unul din ei mia dat ca solutie acele injectii cu botox..nam vrut sa ajung atat de departe si am gandit ca poate gasesc vreun raspuns la endocrine, si de aici am primit un raspuns cum ca m-am nascut cu un bagaj de glande sudoripare numeroase si cu o activitate mult prea intensa, spunandu-mi ca singurul care ma poate ajuta este dermatologul. Am fost la un alt medic dermatolog care mi-a dat acelasi raspuns spunandu-mi ca nu exista deocamdata tratament care sa stopeze pe deplin, ci niste injectii cu botox subcutanate dar care sunt dureroase, costisitoare si au un efect de 6 luni dupa care trebuiesc refacute. acum incep sa ma dau cu un gel si un roll-on dat de medic dar mia spus sa nu-mi fac prea mari sperante. am folosit cred toate produsele de igiena si nici un rezultat. partea buna din asta este ca transpiratie nu este urat mirositoare. dar nu pot purta nimic, sunt obsedata de problema asta..ma poate ajuta cineva? dak are cineva vreo solutie..oare in strainatate exista ceva de care doctorii de la noi nu stiu?
5 comentarii
0
26-07-2009, ora 10:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tramspirati excesiv fiindca sunt toxine in corp care trebuie eliminate. Incercand sa opriti acest proces natural cu alifii ci chimice toxice va daunati si mai mtul sanatatii iar doctorii va chiar ajuta la asta.
Exista tratamente naturiste si fara efecte adverse pt. asa ceva si chiar vindecare, insa medicii nu cunosc cauzele si nici remediile, ceva desi incearca mai intai cu tot felul de medicamente facand astfel din pacienti cobai umani.
Si nimic mai rau decat injectiile botox - citit ce inseamna si ce exte de fapt botoxul !
Domnisoara, consultati un medic homeopat caci aceste simptome sunt cunoscute si vindecate de aproape 200 de ani cu ajutorul homeopatiei. In plus trebuie sa faceti ceva pt. alimentatie sanatoasa, detoxifierea ficatului, etc... caci de acolo vine aceasta transpiratie.
0
26-07-2009, ora 20:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mergeti la medicul de familie pentru a va recomanda un set de analize medicale dupa care mergeti cu analizele la un medic fitoterapeut sau homeopat. Analizele pot fi edificatoare in depistarea unei patologii care determina hiperhidroza, nu neaparat axilara...numai bine si multa sanatate!

P.S. Puteti sa consultati medicul si fara analize, dar cu analize aveti un atú in plus!
0
30-07-2009, ora 21:55
flo2009
Nu este medic/terapeut
flo2009
eu folosesc o lingurita de bicarbonat diluata intr-un pahar de apa. Dupa ce ma spal cu apa si sapun ma dau cu aceasta solutie si o las sa se usuce. Acest "deodorant" tine aprox 4 ore :)
0
31-07-2009, ora 13:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Multumim flo2009 pt aceasta informatie valoroasa, o zi buna si numai bine;)
0
31-07-2009, ora 14:26
anca-elena
Nu este medic/terapeut
anca-elena
multumesc mult pentru raspunsuri! am fost la un medic homeopat si mi-a dat un tratament pe care-l urmez acum.. sper sa se rezolve problema pentru ca a devenit insuportabil! am sa incerc si cu bicarbonatul.. multumesc inca o data!
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  •