tiuit in urechi

08-10-2006
john1985
Nu este medic/terapeut
john1985
Buna ziua!

Problema mea a aparut dupa ce am fost intr-un club si am stat la o masa apropiata de o boxa. A doua zi m-am trezit cu tiuieli(zgomote in urechi) ce au scazut in intensitate pe masura ce a trecut timpul. In tot acest timp am simtit si o anume senzatie de urechi infundate, de presiune in urechi, apoi de gadilare.. semn ca se produc anumite procese.. In prezent, dupa aprox 4 sapt de la acel "traumatism acustic" inca mai am un tiuit de intensitate foarte mica.. sesizabil doar atunci cand sunt intr-o camera unde e liniste perfecta..De auzit, aud perfect.. nu am probleme. Ce ar trebui sa fac? Ce credeti ca s-a intamplat ? Va disparea acest tiuit?
7 comentarii
0
29-09-2009, ora 14:02
dorunu
Nu este medic/terapeut
dorunu
Buna ziua.
In urma cu 5 ani am aflat ca am timpanul urechii stangi perforat; asta in cadrul unui control de rutina pentru ca nu ma deranja deloc.
Mi s-a spus sa am grija sa nu ajunga apa in ureche si ca nu este cazul de plastie de timpan aceasta putand sa strice mai mult decat ar putea face bine (aceasta a fost recomandarea!)
In urma cu 40 de zile am racit iar in urma racelii urechea stanga a inceput sa curga si sa o simt infundata.
A fost la consult si am primit tratament cu Augmentin, Garasone si Panadol. Am terminat tratamentul iar starea urechii s-a imbunatatit usor fara sa scap de toate manifestarile - nu mai doare dar e tot infundata.
In schimb a aparut o noua problema: de vre-o 3-4 zile am inceput sa am ameteli si usoare tulburari de echilibru (nu pot sa stau intr-un picior cu ochii inchisi!)
Va rog face-ti-mi o recomandare pentru a scapa de aceste ameteli - am fost in urgenta la spital si in urma consultatiei mi s-a spus ca problema este probabil de natura neurologica si mi-a fost recomandat un astfel de consult.

Multumesc frumos!
0
01-04-2010, ora 21:36
dfghd111
Nu este medic/terapeut
dfghd111
vreau sa adaug un comentariu de luat in seama:
am postat un anunt de vinzare 3 cutii de CLEAR TINNITUS si a fost sters de 2 ori pina acum.iata povestea:
prima oara am postat 3 cutii de vinzare..s-a sters mesajul...si am avut 10 apeluri pe telefon.seara am postat din nou fara numar de telefon doar mail aceleasi 3 cuitii de vinzare...bineinteles dimineata am avut apel de pe numar privat.de la politia veterinara,...povesti..cu politia de la mediamenta si importuri de droguri.un "politist" boem..i-am explicat ca nu fac comert ca am 3 cutii ramase...le luasem pt. un unchi care si le-a procurat din alta parte si am ramas cu ele...si am zis sa le vind..va dati seama cu ce se ocupa politia, , , ca fac importuri ca nu platesc tva si accize...dar cretinii de ameriacani le pot cumapara fara resterictii ..la noi nu ca fac importuri de droguri si trebuie sa ma taxeze...cu toate taxele...etc.dragi forumisti pentru ce platim politia???????????imi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea s-o pot posta pe internet..ca sa vedeti pe ce dam iompozite.sa-i ia dra..u de politicieni si executanti dobitci
0
06-07-2010, ora 17:13
ANAKIN
Nu este medic/terapeut
ANAKIN
SALUT SORIN..CUM TE MAI SIMTI CU ACEL TIUIT...?
TI-A TRECUT...?
TE INTREB PT CA AU TRECUT CEVA ANI DE ATUNCI...MULTA SANATATE
0
07-07-2010, ora 09:27
john1985
Nu este medic/terapeut
john1985
Salut tuturor,

Va multumesc pentru sfaturi/pareri. Se pare ca intensitatea acestui tiuit s-a diminuat foarte mult si nu are caracter permanent. Mai apare uneori cand sunt foarte obosit dar cu mica intensitate, iar daca trag un pui de somn, trece.
0
07-07-2010, ora 20:13
ANAKIN
Nu este medic/terapeut
ANAKIN
MA BUCUR SA AUD ASTA.AI URMAT VREUN TRATAMENT CEVA?
DAR IN CLUB AI MAI FOST?
:)
0
24-11-2011, ora 12:15
rfexan
Nu este medic/terapeut
rfexan
Pentru "dfghd111" -
As vrea sa stiu daca unchiul dumneavoastra este bine in ceea ce priveste tiuitul.
Si eu folosesc Clear Tinnitus pentru tiuit de urechi, acum sunt bine, mult mai bine decat am fost, deoarece uneori, foarte rar, mai apare tiuitul, la oboseala si la stres. Inainte il auzeam tot timpul, dar cel mai intens seara si dimineata.
Ma intreb cat timp ar trebui sa fac tratamentul, unchiul dumneavoastra face tratamentul cu pauza sau 3 luni incontinuu?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0
22-04-2016, ora 17:01
Andreea Ioana25
Nu este medic/terapeut
Andreea Ioana25
de unde ati procura Clear Tinnitus? ma intereseaza sa cumpar. multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Australia. Unul din patru adulți suferă de tinitus, o tulburare ce determină un „țiuit în urechi”
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •