tiuit in urechi-cap?

26-06-2008
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Buna ziua !
Am o problema care nu ma lasa sa traiesc.
De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap. Am fost la ORL, audiograma a iesit bine ; am fost la neurolog, am facut tomografie / RMN, am luat tratament cu calmante (distonocalm), betaserc. Ma tot plimb de la un medic la altul, dar nu reusesc sami puna un diagnostic.
Vreau sa merg la un medic bun din nucuresti ORL sau Neurologie, sau ce am ca nu stiu ce sa mai fac.
De cand ma trezesc pana cand adorm ma chinuie incontinuu, ma doare capul.
Am probleme des cu stomacul, scaune moi.
M-am saturat, nu ma lasa sa gandesc la servici, in parc, tot timpul ma chinuie.
Din cand in cand pentru cateva minute imi pierd auzul la cate o ureche si este inlocuit cu un tiuit puternic, apoui auzul revine dar tiuitul ma chinuie continuu dupa aia la o intensitate mai mica
.Nu stiu ce sa fac, va rog ajutatima, nu mi vine sa mai traiesc asa, am ajuns in disperare.
Platesc orice consult vreau sa gasesc un medic bun. Sunt din Bucuresti
Multmesc anticipat
140 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›
0
26-06-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Cateva cauze posibile de zgomote in urechi ("tinitus"), daca nu le-ati explorat deja:
Deficit de vitamina B12
Probleme cu tiroida
Traumatisme la cap, de curand.
Medicamente: Aspirina in doze mari, alte antiinflamatoare (gen Ibuprofen), Tetraciclina, Eritromicina, Gentamicina (mai ales asta).
Chinina - este in Schweppes si alte bauturi amare.
Cafeaua, fumatul, alcoolul - toate altereaza circulatia in urechea interna.

Exista insa si tinitus de cauza psihogena (stres la serviciu etc.).
Problemele digestive (intestin iritabil?) pot sa indice aceeasi sursa. Oricum, acesta este un diagnostic de excludere, dupa ce s-au eliminat toate cauzele organice (se pare ca deja o mare parte s-au eliminat, daca ati facut audiograma, CT si RMN).

Exista mai multe medicamente care merg in tinitus.
De exemplu, Amitriptilina ajuta si in tinitus, si in intestinul iritabil(numai cu reteta si consult la specialist).
Xanax este si el bun, si va ajuta sa va relaxati, in special in perioada acuta (tot cu reteta).
Si multe altele (Ginko Biloba, Betaserc, proteze auditive).

Tratamente comparate:
------------------*

Multa sanatate!

(*modificat de admin)
0
27-06-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Multumesc pentru sugestie !!!!!!!!!!!!
Am 30 de ani si 62 Kg.
Nu am avut lovituri la cap de curand, TSH mi-a iesit unpik ridicat (ma duc sa refac analiza, imi iesise in limite normale dar la limita maxima), nu am luat antiinflamatoare de curand, nici chinina, am facut un tratament (care un medic endocrinolog mi-a zis sa-l intrerup ca era gresita reteta prescrisa, imi pusese diagnosticul de hipertiroidie, si am luat tyrozol 2 luni dupa care l-am oprit ), alcool beau, de fumat mam lasat acum 2 ani, nu beau cafea, nu consider ca am stres la servici (lucrez la birou in proiectare, stres e acuma cand nu pot lucra ), intestin iritabil am (imi fac programare pentru o colonoscopie, la coproparazitologic direct mi-a iesit blastocystis hominis in numar mare (ma doare stomacul de mult timp si cu scaune moi, dupa ce ma tratez imi apare iarasi simptomele, un medic mi-a zis ca poate am luat ceva de prin tarile prin care merg, ceva ce nu e comun la noi) in rest nimic altceva si nici nu stiu cum se trateaza si daca se trateaza ca pe internet e confuz ce am gasit).
Betaserc am luat (de fapt Microser - Betahistine 8mg de 3 ori pe zi )si nu a mers (cand iau betaserc ma doare capul si sunt tot timpul ametit, calmante am luat, adica distonocalm o luna 3 pe zi si in perioada respectiva tot ma deranja tiuitul, un complex de vitamine am luat (milgamma, tot in tratament dar tot imi tiuia capul ), la fel am luat si Ginko Biloba, proteza auditiva nu stiu de ce mi-ar trebui, ca de auzit aud bine, nu mai ca nu pot sa ma concentrez la nimic ca ma deranjeaza tiuitul.
E ca intr-un infern. Amitriptilina nu am incercat, xanax mi sa zis de un doctor ca e prea puternic si ar fi bine sa nu-l iau. Sa-l iau, sa-l incerc ?
Nu cred ca mai are altcineva ca mine, e tare ciudat ce am.Cel putin mie asa mi se pare.
Multumesc din suflet pentru raspuns. As veni si pana in Cluj daca m-ati consulta, la cati medici am fost nu am rezolvat problema.
Platesc oricat (sper sa imi permit) sunt inginer si lucrez cu mintea, daca nu o pot folosi sunt invalid.
Mi-a mai zis medicul neurolog ca ar putea fi microfisuri la vascularizatia creierului, sau cel putin asa am inteles, pentru ca ce iesea din rmn de la vasele capului iesiea bine. Ultima data cand am fost la ea mi-a zis ca nu stie ce sa-mi mai faca. Mi-a dat complexul de vitamine si a zis sa mai incerc la alti medici.
Traiesc cu speranta ca este o solutie, daca nu asta nu e viata, asa nu se poate trai.
Multumesc din nou.
1
28-06-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
in dimineata asta mam trezit cu o durere de cap tiuituri, stare generala foarte proasta, greata, ameteala, durere de stomac.
Am luat un no-spa, apoi am facut un scaun moale, dar normal, in cantitate mare, apoi inca vreo 3 moi mai mici.
Am mancat apoi, am mai dormit in ca 2 ore si cand mam trezit parca e un pik mai bine, doar ca sunt ametit, imi tiuie in cap si daca vreau sa fac ceva miscari fizice ametesc iarasi,
Nu stiu ce am. Asta m se intampla des, dacanu mananc foarte bine atunci sunt lesinat.
Dar sunt genul care mananca mult si bine.
Azi am programare din nou la medicul parazitolog.
Poate imi mai da ceva.
1
28-06-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Betahistina poate face hipotensiune, si probabil de aceea ati ametit dupa ea.
Proteza auditiva cateodata merge, se pare chiar daca nu exista probleme de auz.

Xanax-ul este folositor intr-o cura scurta de cateva zile, probabil nu are efect direct asupra zgomotelor, dar este tranchilizant eficient (am luat si eu :), efectul anxiolitic ajuta indirect la tinitus, dupa cum descrieti starea generala cred ca ar trebui sa-l luati.

Nortriptilina sau Amitriptilina cre ar merita incercate daca altceva nu a mers, exista studii care arata ca uneori au efect.

S-ar putea sa auziti zgomotul de la fluxul de sange. Este cumva pulsatil, sincron cu pulsul? Acest tip de tinitus se poate examina cu Eco doppler transcranian.


Alta varianta - migrena atipica?

Eu sint numai medic de familie, doar un ORL-ist v-ar putea examina asa cum trebuie.

Numai bine!
0
29-06-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Multumesc de raspuns !
Am sa caut mai multe date despre protectia auditiva, nu stiu ce este si cand o sa merg la ORL (ca mi-am facut din nou programare voi intreba de ea). Dupa vizita la medicul parazitolog mi-a dat sa iau metronidazol, 3 pe zi timp de o saptamana, smecta un pliculet dimineata si seara, calmepan, jumatate dimineata, jumatate dupa amiaza si una seara inainte de culcare si omeprazol (am vut helicobacter pilory).I-am povstit doctoritei de tiuitul asta continuu si mi-a spus ca e posibil sa fie de la durerea asta continua la stomac si as fi intrat intr-un cerc vicios din care nu am mai iesit.
A zis ca e posibil sa fie din cauza suferintei continue din ianuarie, ca un efect secundar.
Nu stiu, momentan incerc sa termin tot tratamentul exact cu m-i la prescris cu strictete. daca nu o sa mearga cu asta sa incerc cu Nortriptilina sau Amitriptilina ? Sau sa astept pana la terminarea tratamentului asa cu m-i la prescris cu calmepan ?
Pana acuma tot imi tiuie si am o stare de somnolenta continua, dar nu ma mai doare stomacul (sau intestinele mai exact).
Foarte rar pulsatiile cu tiuitul aveau o mica tenta (se poate sa fi fost din autosugestie pentru ca imi simt des pulsul din maini sau picioare sau chiar din corp cand fac efort) si sa-l fi pus pe seama pulsatiei tiuitului.Dar in marea majritate nu pulseaza, e doar continuu. Am facut programare si pentru Eco Doppler, pentru saptamana care vine mierciri.
Cand am fost cu RMN-ul la doctorita neurolog mi-a spus ca ea considera ca ceea ce a vazut (adica e printre grafice si una cu vasele de sange ca am facut RMN complet) a zis ca nu mai e nevoie.Dar cred ca aveti dreptate, e bine sa o fac si de aia am programat-o pe miercuri. O fac si as face orice analiza posibila, doar sa fiu din nou normal.
Nu stiu ce e cu migrena atipica, am sa intreb de ea si pe doctorul de la ORL.
Mi-a iesit de la RMN insa o sinuzita cronica. E legata de migrena atipica ? Cand am fost ultima data la ORL mi-a spus ca pot sa o tratez, pot sa nu, ramane la latitudinea mea, dar el nu considera ca e foarte necesar sa fie tratata.
Va multumesc pentru raspunsuri si sugestii, ma duc sa fac tot ce mi-ati propus. Am incercat sa merg la cei mai buni medici, acum cand am fost la parazitologie doamna doctorita era Conferentiar doctor in boli parazitare si tropicale., cu superspecializare paazitologie clinica. Stiu ca gradele nu spun totdeauna totul, dar incerc sa merg la cei care m-ar putea vedea ca pe un caz de interes, pentru ca poate asa am si eu o sansa sa am un diagnostic concret cu ceea ce am.
Multumesc din nou si o sa revin cu toate analizele ce am sa le fac.
0
30-08-2008, ora 00:00
donajuana
Nu este medic/terapeut
donajuana
Nu e frumos sa te bucuri de necazul cuiva dar e - oarecum - linistitor sa vezi ca problemele cu care te confrunti se regasesc si la alte persoane.
Este vorba de acelasi tiuit urechi/cap care ma face sa-mi pierd mintile.Si daca mi-am irosit tot concediul incercand sa gasesc o solutie, poate reuseste cineva de aici sa-mi mai dea o solutie.
Am fost si eu la ORL, am facut audiograma, am consultat un neurolog, un cardiolog. Mi-au fost recomandate antiinflamatoare, betasec, milgamma, ginko.si nimic.
Ultimul RMN l-am facut acum doi ani, in urma unor dureri cervicale puternice, si s-a descoperit o artroza si o stenoza cervicala..In acesta vara am fost internata la Cluj, in clinica de Recuperare, unde am urmat un tratament.Ma dispera ca nu simt nici o imbunatatire.Dimpotriva, durerile cervicale, acum si tiuitul de cap si pusatiile, imi dau o stare de nesiguranta.In ceea ce privesc durerile "din ceafa" nu sunt iciodata sigura daca sunt de la spondiloza cervicala sau de la tensiune.!!!!!De cele mai multe ori cand am aceste manifestari( dureri cervicale, ameteli, jena oculara, discomfort general)tensiunea este de 15/9, 16/10.
Am 41 de ani, am o munca care implica multa luciditatea si energie, nu cred ca am facut inca o depresie dar nici mult nu mai am.VREAU sa-mi fie bine, sa dispara durerile si toata nesiguranta in ceea ce priveste starea mea de sanatate.
Ar fi necesar sa mai fac un RMN pentru a vedea daca exista modificari esentiale in ultimii doi ani??????( Am uitat sa mentionez ca am fost trimisa la operatie acum doi ani, iar neuro-chirurgul a spus la vremea respectiva ca se mai poate duce o vreme cu tratament corespunzator. )
Daca mai are cineva sugestii le ascult cu placere!
Apropos, am inceput sa fac si bowtech poate, poate.
Le multumesc celor care citind acest mesaj pot sa-mi dea un sfat!
0
11-09-2008, ora 00:00
alinacrytza
Nu este medic/terapeut
alinacrytza
buna!!m-am confruntat si eu cu asemenea probleme, eram ametita aveam tot timpul un tiiuit in urechi, imi zvacnea capul si ma simteam slabita mereu.La mine cauza a fost stresul, am umblat din medic in medic, pana am ajuns la TG.Mures unde mi-am gasit tratamentul.Am fost la Policlinica NEURON la domnul doctor Ioan Pascu care m-a pus pe picioare.Am urmat 5 luni tratament si pot sa zic ca a disparut acel tiiuit, zvacnirile capului, ameteala a mai ramas putin.SANTATE LA TOTI!!!
0
11-09-2008, ora 00:00
donajuana
Nu este medic/terapeut
donajuana
...in ce a constat tratamentul???...pot sa-l incerc si eu???
0
14-09-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Da, vreau sa stiu si eu tratamentul
Am mai fost pe la un psihiatru care mi-a spus sa plec in vacanta si sa petrec mai mult timp la ce imi place sa fac.
In felul asta ar trebui sa plec curand din tara si asta incerc sa fac.
Dupa 2 saptamai de concediu la mare si pe acasa miraculos mi sa facut bine si nu mai tiuie nimic, scaune moi nu mai fac, totul a revenit la normal, pana am venit iarasi in Bucuresti unde asa subtil (de 2 zile) se pare ca imi reapar simptomele.
Sper totusi sa inving, se pare ca totul tine de organism, eu constient ma adaptez dar organismul meu se pare ca nu-i place ceva.
Nu stiu, ma studiez inca si incerc sa gasesc un tipar la toate astea.
Aerul de la mare mi-a facut foarte bine.
Numai bine si va mai tin la curent.
0
15-09-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Ma bucur ca sinteti bine!!
0
23-09-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Da, se pare ca am invatat sa ignor tiuiturile, le am in cap dar mi-a luat foarte mult sa le ignor.
Acum cred ca inteleg ce mi-a sa spus medicul neurolog mai demult ; Trebuie sa fac tot timpul ce fac sa fiu fericit. Se pare ca asa trec peste tiuit, si organismul se adapteaa, greu si in trepte, dar se adapteaza.
Multumesc domnului Musaraf pentru tot, ma simt dator sa scriu cum imi evolueaza starea.Ceea ce faceti dumneavoastra care ne raspundeti la intrebari si problemele noastre ne dati o noua viata, ne faceti sa avem incredere in noi si asta apreciez fara limita. Deci, ce cred in momentul asta e ca datorita atacurilor de panica si fricii continue eu nu puteam sa fac ceva; Adica imi ziceam incontinuu "ce am" si "de ce mi se inzampla mie ?", "ce am facut sa merit asta ?".
Asta cred in momentul asta. Va tin la curent daca mai apare ceva nou.
Sanatate la toata lumea si cat mai multa fericire !

PS: As dori sa ma apuc de neurologie si neuropsihologie, daca totul merge bine cred ca mai fac o facultate. Ma doare sa-i stiu pe altii suferind.
0
06-10-2008, ora 00:00
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Au revenit dupa ceva timp, cu o intensitate mai mica.
E ca o presiune in cap, asa se manifesta. Se pare ca e si de la vreme (mediu) acuma a plouat 3 zile si ma durut tare (de fapt nu e durere, e tiuit, si ma stric la stomac, ametesc, mi-e greata dimineata, mi-e rau). E si mai ciudat ca asta nu se intampla cand joc fotbal (unde fac sport) ci in functie de vreme. Cred ca asta este.Va tin la curent. N-am mai luat pastile si sper sa imi revin dupa ceva vreme.
Bafta !
0
08-10-2008, ora 00:00
catalin123
Nu este medic/terapeut
catalin123
Buna, cip78, ma bucur ca te pot ajuta cu cateva sfaturi in legatura cu boala ta, nu sunt medic dar si eu am fost si inca mai sunt preocupat de acesta stare prin care si eu am trecut, mie mi s-a ameliorat simtitor, dar pot sa iti spun ca am suferit 10 ani de zile.In tara am unblat la toti medicii de la Medias la Brasov, la Sibiu<la Tg Mures si nici un medic nu mi-a dat de cap la suferinta mea, chiar credeam la un moment dat ca am ceva ce ma va ucide, dar cu credinta in Dumnezeu, sa stii ca la starea pe care o ai ajuta foarte mult sa te rogi, sa stii ca il ai pe Isus aproape.In tara mi s-a dat si mie Xanax, dar nu am fost in stare sa iau decat o singura data 1/4.Am fost diag.pana si cu probleme la tiroida, probleme cu fierea, altii spuneau ca fierea e lenesa si strangulata, dar toate sunt supozitii.Ma simteam rau din ce in ce mai rau, cu atacuri de panica, nu eram in stare sa merg intre oameni(magazine, autobuze), pe scurt agorafobie, si toate de la simplul fapt ca aveam diaree si greata permanenta, iar cand ajungeam intr-un loc algomerat primul lucru cautam toaleta si daca nu vedeam ceva eram gata, mainile incepeau sa transpire, eu sa ma agit, senzatie de voma si etc...Pana am vazut ca mi s-a descoperit aici in Canada acesti controversati paraziti Blastocystis Hominis, si aici din nou alte serii de analize si alti doctori si specialisti, cu gandul ca e Canada si totul e super pana si medicii, dar esec, la fel mi s-a spus ca nu am nimic, si eu cand auzeam asta ma simteam o zi bine dupa aceea mai rau.In final am luat internetul la puricat si am inceput cautari de unul singur la toate problemele mele, si am gasit diferite materiale in engleza si franceza si in alte limbi dar in limba romana nimic.Am inceput traduceri si studiu.M-am bucurat nespus de mult NU DE SUFERINTA ALTORA ci de faptul ca nu eram singurul care are starile astea, asa ca sa stii ca te inteleg perfect.Am inceput sa colaborez cu Statele Unite, exista o asociatie acolo, cu Australia de acolo am facut rost de un tratament si dupa ultimele analize am scapat de B. H.Tratamentul este o combinatie de 3 medicamente eu le-am adus din Mexic destul de greu aici in Canada.Sper macar sa te ajute un pic informatiile pe care ti le dau.Va doresc tuturor sanatate si multa multa incredere in sine.
O sa revin cu amanunte
Cu stima
1
10-10-2008, ora 00:00
catalin123
Nu este medic/terapeut
catalin123
buna, am revenit cu amanunte asa cum am promis, Cip 78 iti inteleg starile prin care treci pentru ca si eu am fost si inca mai sufar de pe urma la acesti paraziti, Blastocystis Hominis, eu am reusit sa fac o colonoscopie aici la Montreal la o clinica privata si diagnosticul e Sindrom de colon iritabil, adica sa mananc ce imi cade bine.Si eu am avut dureri de burta groaznice, stare de iritabilitate, slabiciune, ametealamai ales dimineata, greata continua, dureri de cap, panica generala, agorafobie, frica de moarte.
0
11-10-2008, ora 00:00
ZBogdan
Nu este medic/terapeut
ZBogdan
Va salut
Domnul cip78 nu sunteti singurul cu aceasta problema. Am 29 ani si de un an ma chinuie si pe mine aceste simtome groaznice. De un an am probleme digestive, stari de greata dimineata, scaun moale, dureri in zona intestinelor, stari de frig in timpul somnului asociate cu transpiratie, presiune pe pe frute, tample, dureri de cap, de 3 luni tiuit in urechi, mai tare se aude in urechia stanga, am patit sa ma trezesc din somn si sa caut prin camera ce tiuie, defapt eru urechile mele, asa de suparator este. Problemele care le am le-am asociat cu ganduri ca as avea o boala incurabila si la fel cum spune catalin123 am si eu am frica aceea de moarte. Azi am dat un search pe google si am gasit problema dv. Sper sa gasesc un doctor mai ascultator care sa fie atent la problemele mele. Pana acum am primit ranitidina si alte pastile calmante si intaritoare pe termen scurt. Daca descoperiti un tratament eficient va rog din tot sufletul sa imi spuenti si mie. Cu respect, Bogdan !!
0
12-10-2008, ora 00:00
catalin123
Nu este medic/terapeut
catalin123
Interesant e ca dupa cum vad ca majoritatea celor care au probleme sunt tineri, si eu am 31 de ani si parca m-as simti ca si cum as avea 71.Bogdan incearca sa faci un examen coproparazitologic, iar pana ai raspunsul incearca sa nu bei cafea, alcool, tigari, adica tot ce poate fi iritant pentru intestine.Contra la greata eu folosesc un suc pe baza de gingimbru, il gasesc aici la Montreal, Canada dry se cheama, sotia mea la folosit cand era gravida si ii treceau greturile si de cand il incerc si eu e mai bine.Ca sa te linistesti, adica durerile de intestine sa se linisteasca incerca sa inveti un pic de reflexoterapie si cand ai timp sa iti masezi zona intestinelor si cea a plexus solar sa vezi ca o sa iti dea o stare de bine.
cu respect Catalin
0
12-10-2008, ora 00:00
ZBogdan
Nu este medic/terapeut
ZBogdan
Nu beau cafea, nu fumez, si nu mai beau alcol deoarece cel putin 3 zile dupa ce beau ma doare ingrozitor burta, am scaune foarte moi si frisoane asociate cu transpiratie. O sa merg sa ma internez sa-mi fac toate analizele. Am uitat sa va spun ca acum 7 luni m-am operat de apendicita crezand ca din cauza ei sunt durerile. Se pare ca m-am inselat.
0
13-10-2008, ora 00:00
catalin123
Nu este medic/terapeut
catalin123
Bogdan la fel pateam si eu dupa ce beam si numai 2 beri imi era rau 3-4 zile, asa ca am renuntat de tot, ce mai beau e pepsi, dar nici acesta nu imi face bine deloc ma doare burta dupa ce beau, contine cofeina, e bine ca te duci sa faci toate analizele, dar parerea mea e sa te axezi pe cele coproparazitologice, ai un mare noroc ca in Romania te poti interna sa faci toate analizele, aici e greu cu sistemul medical.
Incerca sa intri pe sit-ul www.badbugs.com, sa citesti sialte marturii, doar ca e in engleza.
Multa sanatate
P.S. incerca sa te rogi o sa iti faca mult bine psihic, nu te mai simti singur
0
28-10-2008, ora 19:40
rodica9
Nu este medic/terapeut
rodica9
Buna, cip 78;cum o mai duci cu tiuitul din urechi/cap?am si eu aceeasi problema de peste 10 ani, dar acum s-a accentuat foarte mult din cauza stresului;mi-am luat concediu, dar nu vad nici o ameliorare.
alinacryta spunea ca a facut un tratament la policlinica Neuron din Tg. Mures si i s-a ameliorat tinitusul.
;ai aflat ce medicamente a luat?m-am saturat sa inghit ginko biloba fara folos;daca stii vreo "reteta"noua te rog sa mi-o comunici si mie;multumesc.
0
02-12-2008, ora 21:01
trif lavinia
Nu este medic/terapeut
trif lavinia
buna sunt Lavinia si am 25 de ani si vreau sa va intreb daca ati descoperit din ce cauza este tiuitul la cap pt ca si eu am acele simptome.mersi
1
03-12-2008, ora 12:21
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Buna la toti !
O duc mai bine.
Ce am facut eu am renuntat la toate medicamentele (1 an am bagat in mine de toate). Mai apar din cand in cand stari, care de care mai ciudate, la fel ca ZBogdan sau catalin123.
Cu stomacul mi-am revenit, asta dupa ce am tratat helicobacter hominis cu metronidazol (va recomand cu toata inima clinica Ecoparadiagnostics din Bucuresti- nu vreau sa fac reclama dar e singura clinica care se pare ca ma tratat de paraziti) - asta va recomand sa tratati primadata (parazitii astia sunt ingrozitori, si afecteaza si alte lucruri - creierul si de aici toate...)
Imi mai tiuie cateodata in urechi, mai am crize (am observat ca sunt meteodependent - in zilele cu ploi si inainte de asta se amplifica starile ).
Nu inteleg cum, dar se pare ca, cumva, dupa o lunga perioada de suferinta (sunt afectat si psihic dupa asta ) organismul meu sa adaptat, in sensul ca a scazut pragul de durere sesizabila, ma simt mai bine, ma mai doare colonul, ocazional si putin.
Un lucru pe care vil recomand dupa ce scapati de paraziti- aveti nevoie de pauza, relaxare, plecati din bucuresti undeva stati o saptamana intre cei dragi, pentru ca stresul nu neaparat ca afecteaza, dar amplifica alte dureri. Eu imi iau concediu la fiecare sfarsit de saptamana si nu mai stau la servici peste program. AAA, si foarte important, am vazut o imbunatatire a starii generale (inclusiv cu stomacul) dupa ce am inceput in fiecare dimineata sa beau lapte batut, iaurt chefir de la napolact - mie personal imi face cel mai bine.Este exact ce mi-au zis medicii sa nu consum - adica grasimi. [... ]- eu beau unul in fiecare dimineata inainte de masa.
Imi mai tiuie in urechi din cand in cand, incerc sa dau muzica mai tare si sa fac galagie in camera.Daca nu te gandesti la el (ai nevoie de concentrare si antrenament) incepi cu cimpul sa-l uiti. E adevarat, nu o sa dispara dar macar o sa se diminueze.Incercati sa nu stati in pat toata ziua sa va ganditi ca e rau si ce sa intamplat cu voi, incercati sa faceti ceva, sa va bagati intr-o activitate si tot timpul sa aveti ceva interesant de facut.
Daca aveti intrebari va raspund.
O explicatie sau tratament miraculos nu am, doar ca mi-e mai bine si incerc sa profit la maxim de asta.
Nimeni nu merita sa sufere ! Sper ca intr-un viitor medicina sa evolueze suficient de mult, sa devina mai mult o stiinta matematica si nu empirica. Am inceput deja dupa cum am scris sa studiez functionarea sistemului nervos si in curand sper sa-mi schimb jobul sa merg pe software in domeniu. Am declarat deja razboi bolilor astea fara solutii.

Multa sanatate. Daca aveti intrebari va raspund daca pot.
1
17-12-2008, ora 09:54
ipohondru??
Nu este medic/terapeut
ipohondru??
va salut pe toti...foarte bun subiectul...ma confrunt cu aceasi problema de doua luni...se pare ca abia incepe dansul...doctoru de familie imi recomanda un RMN..desi ca am aceleasi simptome ca si cip78 cred ca totusi o sa trec prin toate analizele.la mine tiuitul nu e continuuu...dar simt ca toata starea asta aiurea: ameteli dureri de ceafa, stare de discomfort provin de undeva de la sistemul digestiv...pt ca sunt alimente care imi fac rau si din ce in ce mai rau...alcool nu mai suport (bucuria sotiei)...nu ca dormeam prin santuri dar imi placea... pana acum am fost la un gastroenterolog si mi-a spus ca am ceva activitate bacteriana la nivelul intestinelor dar tratamentul oferit nici o reactie... ce e mai rau este ca starea vine si pleaca...nu gasesc nici o legatura logica... doctorii sunt cum sunt...am sa tiparesc pagina asta si sa le o duc...
o sa vin cu noutati...va rog veniti cu noutati..stiti bine ce aiurea e
multumesc
0
21-12-2008, ora 04:30
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Salut !
Daca simptomele sunt cele prezentate de mine la inceput iti recomand un examen coproparazitologic.
Nu ma referer la oxiuri, ci la ceva profesionist. Ceva care are si analize mai speciale. Iti recomand clinica Ecoparadiagnosis (citeste mai sus; nu vreau sa fac publicitate, e singura clinica din buc pe care am gasito care face analize mai amanuntite ( fata de multe alte clinici foarte renumite) ). Daca gasesti una buna recomandata de altii incearca acolo, dar ai grija sa te interesezi ce markeri folosesc ei la analize. Parerea mea e ca din dorinta de a scadea pretul investigatiei scot markeri, sau cum se numesc, si nu iti detecteaza ce ai, iti pune un diagnistic gresit, si asa iti faci muuuult mai rau.
E un caz ipotetic. Eu cred ca tiuitul poate sa apara din asta (de la paraziti, si anume iti scade glicemia, odata cu ea energia, iti deregleaza circuitul vitaminelor si altor nutrimente necesare in organism); Incearca de altfel sa ce anume ar mai putea fi corelat cu tiuitul; ar inteles ca mai putea fi cauzat de hipertensiune, o irigare deficitara a creierului, o leziune la creier, simplu stres (?!), Investigheaza unpik.
Tinema si pe mine la curent.
Daca poti da detalii (nu private ci pe site, poate mai citeste cineva ), te rog fa-o.
Multa sanatatate !
0
15-01-2009, ora 16:02
mail4qub
Nu este medic/terapeut
mail4qub
Salut.
Sunt din Braila, am 32 de ani, nu fumez nu mai beau cafea.
De asemeni de aproximativ 3 luni aud un tiuit in urechi.
Mentionez ca nu am avut nici un traumatism la cap in ultimii 4 ani. Am avut unul minor acum 4 ani in urma unui accident, am facut atunci tomograf si nu a iesit nimic. In trecut am baut multa cafea, pana la 3-4 cani pe zi. Asta pana in vara lui 2005 cand la un curs fiind la constanta (unde am inteles ca apa de la robinet contine mult calcar) m-am simtit foarte rau. Durere de spate (rinichi) frisoane etc. M-am gandit ca e de la apa, si am redus la o cafea pe zi si numai sucuri. La o saptamana am racit puternic, dureri de cap insuportabile, frisoane si febra. A fost o raceala cumplita m-a tinut cam o saptamana dar si chiar daca a trecut ma simteam foarte ciudat cu capul. Aveam auzul diminuat si un tiuit infundat. Ma simteam de parca aveam capul intr-o cutie de beton. parca greoi si oarecum o presiune incap. Tot in aceasta perioada simteam furnicaturi, intepaturi, in degetele mici de la maini si de la picioare pe partea stanga, ca o amorteala asa. Am crezut ca e de la cafea si am redus-o total vre-o 6 luni. Problema cu capul s-a diminuat cam in timp de o luna. M-am simtit bine. Nu am mai baut cafea. Problemele cu partea stanga am mai avut, dar slabe si rar (mai sesizabile erau la oboseala) pana in vara lui 2008 cand m-am simtit iarasi rau intr-o zi foarte calduroasa, iar amorteli la degete, stare de voma, ragaieli, ameteala frisoane si usoare amorteli la nivelul gurii. M-am speriat am crezut ca am ceva la inima sau la cap si m-am dus la urgente. Acolo doctorul de garda mi-a facut o electrocardiograma care a iesit buna, m-a intrebat daca am baut lichide si daca am avut amorteli la nivelul fetei. Cum nu bausem lichide suficiente si vazand ca electrocardiograma e buna m-an calmat si am urmat o medicatie data de doctor constand in magneziu b6 si alta vitamina si ceva de stomac. Mentionez ca in acea perioada ma simteam obosit, cadeam seara rupt. Dupa tratament m-am simtit perfect problemele de la degetele de pe partea stanga au disparut din primele zile ale tratamentului. Si starea de oboseala a disparut. Intre timp am avut iar o raceala, am avut nasul infundat si dureri de cap, dar ce amconsiderat eu canu e normal in momentul cand imi trageam nasul ma durea tot capul, toata cefa.Dupa un timp cred ca prin noiembrie mi-a aput acest tiuit in urechi treptat. Am avut cateva chestii ciudate in urechi de genul tiuieli si infundari pe moment, de genul celora obisnuite, dar si mai puternice de genul care le auzi in momentul unei palme puternice pe urechi sau a unei bubuituri puternice, separat in urechi nu in amandoua o data si nu neaparat in parioada apropiata de timp. Trebuie sa ma duc la doctor dar nu stiu de unde sa incep, ptr ca cred ca toate cele intamplate au legetura cu tiuitul in urechi. De curand am facut un abces la o masea sparta si ma doare cu tot cu ureche si ceafa. Tot acum simt mana si piciorul stang putin ciudat si am avut diferite dureri slabe in membre. Am simtit valuri de caldura de la cap in jos dea lungul intregului corp, probabil si de la panica si nevoia sa ies afara sau sa urinez. Ma simt obosit, nu am ameteli, nu am presiune in cap febra sau greturi, de iesit afara ies normal. Mie frica de ce as putea avea si mie frica de medicii astia. La noi in Braila sistemul medical e la pamant si cunostintele medicale ale doctorilor la fel si inafara de asta fara atentii nici nu se ridica de pe scaun si daca mai dai si banu si nici nu te rezolva. Resursele mele financiare sunt limitate si de aceeia mie teama ca nu voi face mai nimic, am vazut destule la noi in spitale. Sa vin in Bucuresti? Daca mai stie cineva ceva?
0
15-01-2009, ora 22:20
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Salut Gabriel !

NU vreau sa te supar dar lasama te rog sa comentez cateva din frazele tale. Nu sunt medic si nu lua de bun ce iti zic, ci ca o parere.

[De asemeni de aproximativ 3 luni aud un tiuit in urechi]
nu intra in panica, nu e o perioada mare, altii se lupta cu asta ani, si inca traiesc.

[Asta pana in vara lui 2005 cand la un curs fiind la constanta (unde am inteles ca apa de la robinet contine mult calcar) m-am simtit foarte rau.]
Cand "schimbi apa" se schimba multe in organismul tau ! Conteaza foarte mult!!! ;Nu numai calcarul, dar in functie de zona in apa respectiva traiesc diferite microorganisme unele parazite, pentru care nu ai imunitate, ca sa nu mai spun de chestii nevazute, ioni normali, pana mai de curand in Neamt am aflat cea e si uraniu radioactiv 235...

[Durere de spate (rinichi) frisoane etc. M-am gandit ca e de la apa, si am redus la o cafea pe zi si numai sucuri. La o saptamana am racit puternic, dureri de cap insuportabile, frisoane si febra. A fost o raceala cumplita m-a tinut cam o saptamana dar si chiar daca a trecut ma simteam foarte ciudat cu capul.]
Cand e cald afara si organismul e golit de energie si incalzit bine, asociat cu niste factori externi => unele organe nu mai functioneaza bine => trimit semnale de panica si tu nu intelegi de ce? Pentru ca in rest e bine => e doar un semn ca ai fortat ceva

Aveam auzul diminuat si un tiuit infundat. Ma simteam de parca aveam capul intr-o cutie de beton. parca greoi si oarecum o presiune incap. Tot in aceasta perioada simteam furnicaturi, intepaturi, in degetele mici de la maini si de la picioare pe partea stanga, ca o amorteala asa ]
=> o fi fost vreo viroza ? Atunci e organismul slabit, poate ai facut si o sinuzita ?; Toti am facut din astea, macar odata in viata, cred;

[ Am crezut ca e de la cafea si am redus-o total vre-o 6 luni. Problema cu capul s-a diminuat cam in timp de o luna. M-am simtit bine. Nu am mai baut cafea. Problemele cu partea stanga am mai avut, dar slabe si rar (mai sesizabile erau la oboseala) pana in vara lui 2008 cand m-am simtit iarasi rau intr-o zi foarte calduroasa, iar amorteli la degete, stare de voma, ragaieli, ameteala frisoane si usoare amorteli la nivelul gurii.]
E naspa senzatia, am traito si eu, cam o luna, la inceput !!!=> simptome foarte foarte similare;

[ M-am speriat am crezut ca am ceva la inima sau la cap ] -> asta e atac de panica clar ! Am avut si de astea ! A fost fortat cum am zis un organ, asta se mai intampla; Te-ai speriat si ai intrat intr-o bucla in care nu-ti mai reveneai; Sa stii ca am intalnit oameni care au trait in panica multi ani pana au inceput sa constientizeze ca nu e normal sa le fie frica;Si apoi le-a trecut;

"Acolo doctorul de garda mi-a facut o electrocardiograma care a iesit buna" -> normal !! Sa stii ca nimeni nu a murit dintr-un atac de panica ; Atacul vine, ti-e frica, se amplifica si trece; Nu mori, sa stii!

"medicatie data de doctor constand in magneziu b6 si alta vitamina si ceva de stomac."
-> ai ajutat organismul cu unpik de energie normal ca ti sa facut imediat bine !=> ti-ai alungat frica din tine.
Sugestia mea cand mai ai crize sa nu te mai gandesti la ele, asta a fosst, or sa mai fie, nu moare nimeni ; Ma sperii, ma calmez, respiri usor, constant si nu te gandesti la nimic, te gandesti ca o sa tina unpik si o sa-ti revii;

" Mentionez ca in acea perioada ma simteam obosit, cadeam seara rupt." => normal, era foarte cald, organismul consuma multa energie si are nevoie de un supliment sa sa-si revina; Se intampla multora !!!!

[Dupa tratament m-am simtit perfect problemele de la degetele de pe partea stanga au disparut din primele zile ale tratamentului. Si starea de oboseala a disparut. Intre timp am avut iar o raceala, am avut nasul infundat si dureri de cap, dar ce amconsiderat eu canu e normal in momentul cand imi trageam nasul ma durea tot capul]
=> e normal sa te doara tot capul cand iti trageai nasul, in conditiile unei raceli mai grave !!! Mi sa intamplat dupa 25 ani, nu mi se intamplase inainte si nu intelegeam ce mi sa intamplat ! Oi fi avut ceva la cap ? NU ! Asa functioneaza organismul

[ Trebuie sa ma duc la doctor dar nu stiu de unde sa incep, ptr ca cred ca toate cele intamplate au legetura cu tiuitul in urechi.] => EU NU CRED !!!!!!!!!!!!!! Eu cred ca durerea continua mult timp poate provoca asa ceva, dar in timp iti va trece; Trateaza raceala, incearca sa nu mai iei alta; Iarasi a fost fortat ceva ! Asa se intampla cand fortezi ceva; iti iesea la tomografie ! O fi fost ceva legat de microvascularizatii ! Asta nu e chiar anormal !

[ Am simtit valuri de caldura de la cap in jos dea lungul intregului corp, probabil si de la panica si nevoia sa ies afara sau sa urinez.] => CLAR DE LA PANICXCA !CLAR ;

Mie frica [AICI cred ca stau 90 % din problemele tale ]de ce as putea avea si mie frica de medicii astia [Cu medicii ar trebui sati fie frica : diferenta intre un medic si un inginer electronist este ca inginerul poate sa repare o masina sa functioneze ca noua, pe cand un medic nu poate ].

La noi in Braila sistemul medical e la pamant si cunostintele medicale ale doctorilor la fel [Imi place cum gandesti, si e foarte adevarat ! Un medic bun e ala nu care cunoaste tot din prima, ci unul care investigheaza un pacient si nu se lasa pana gaseste o explicatie la ceea ce are ; Unul care e pasionat si nu se da batut]

... si inafara de asta fara atentii nici nu se ridica de pe scaun si daca mai dai si banu si nici nu te rezolva [Nu stiu cum e in braila, spaga tind sa ceara si cei din Bucuresti si oriunde in Romania; Parerea generala este ca trebuie sa mergi la un medic pasionat, nu intotdeauna un medic caruia ii dai spaga este mai bun decat unul care nu vrea sa primeasca spaga ; Problema este ca au salarul mic in Romania, faci atatia ani de facultate si te alegi cu nimic; De aia tind toti sa pleaca; Aici poti da vina pe stat, care nu a stiut sa-i tina, sa-i impulsioneze; Traim intr-o societate mai apropiata de regnul animal, cine e rau ajunge in fata ! Daca gasesti un profesor universitar sau un doctor cu supraspecializare pe boli neuronale ai putea sa-i faci o vizita; Desi eu cred ca nu ai nimic grav si iti trece in timp !

[Resursele mele financiare sunt limitate si de aceeia mie teama ca nu voi face mai nimic, am vazut destule la noi in spitale] In principiu ai asigurarea medicala, pana la un moment ai putea merge cu ea... te rogi de medicicii la care te duci sau incearca la altii la stat si zile incontinuu m streseazai incontoinuu ca te necajeste, te mai duci odata si inca odata sati faca analiza pana o sa se sature de tine si o sa constientizeze ca suferi sau roagai sa te trimita in alta parte, Iti trebuie curaj !Nu e usor!.

[Sa vin in Bucuresti? Daca mai stie cineva ceva?]
-Eu zic ca in Bucuresati o sa te ingrozesti de sistemul medical !!!! Numai sa treci pe la colentina 20 minute si o sa-ti treaca bola cum o sai vezi pe altii cum sufera si nimeni nu stie ce sa le faca. Nu zic, e posibil sa gasesti pe cieva priceput, dar la fel de mari sanse ai sa gasesti unul care sa te bage mai tare in ceata si in frica.

Scuzama ca ti-am comentat textul, nu am nici un drept sa ma iau de tine in nici un fel, te inteleg ca suferi si clar nu ti-e bine.

D A R :
Vreau sami spun parerea; nu sunt medic dar vreau sa INVETI sa nu te mai sperii ! Nu cred ca ai nimic grav, nu la cap si nu in alta parte; Ai ceva, o "ceva" sau poate niste efecte de la raceala, clar ai ceva Mai cred ca acel "ceva" iti va trece SIGUR, nu azi, maine, o sa dureze probail ; dar nu e motiv sa te ingrijorezi. Daca un medic o sati zica ca nu ai nimic sa nu-l crezi; Ceva ai sigur !, dar nu e ceva de speriat. Personal sunt sigur de asta. Mai mergi pe la medici, dar nu scoate milioane decat daca un medic vede ceva si te pune sa faci analizele respective si zice ca e important; Mai cere pareri dar nu te ingrijora; Parerea mea este ca daca ai suferit mult inainte creierul se READAPTEAZA, incearca sasi MAREASCA SENSIBILITATEA la senzori (externi si interni -> Nu te astepta sati zica un medic asta, pentru ca poate NU STIE !Numai daca ai suferit mult ai sa intelegi), din cauza asta te sperii mai repede (la orice reactie anormala a organismului), nu tu fizic ci organismul, dar in timp cred ca o sa-si revina; usor, usor ;

Daca te face sa te simti mai bine sa stii ca SUNT FOARTE MULTI care au tiuieli in cap. FOARTE MULTI !.Si au am avut un an si acuma aproape ca au disparut de tot. Putin cate putin, foarte lin. Asta nu inseamna ca la tine vor tine tot atat.

Sistemul medical in Bucuresti e la pamant (parerea mea) -> daca vii la privat te costa scump si medicii nu sunt printre cei mai buni, daca vii la stat sa stii ca nu o sa scapi poate o sa dai si spaga; Bucuresti e orasul in care lumea vine din provincie pentru bani (si medicii la fel!), si nu totdeauna vin medicii cei mai buni, ci cei care au curajul mai mare.

Daca iti permiti poti sa vii sa faci niste investigatii, dar la stat. Iti pot recomanda daca ai vrea sa vii sa mergi la medicul meu de familie (e foarte bun parerea mea -> genul care cerceteaza ce ai dar nu bag mana in foc) si el cunoaste multi medici buni -> poate sa te trimita in alta parte. Pentru linistea ta psihica, e o cale buna, dar gandestete si la banii pe care ii ai. Cati bani ti-ar trebui ? Poate cateva milioane ti le-as putea da chiar eu. Sa stii ca ma doare de fiecare data cand aud pe altii ca au problemele, mai ales din care le-am avut !!! Plang inauntru si ii zic ca il inteleg dar multi nu ma cred. Eu chiar ii inteleg.
Asta e, asa suntem facuti si lasati intr-o lume dura si vicleana !Dar sunt sigur ca intr-o zi urmasii nostri vor sti cum sa rezolvam marea majoritate a problemelor de sanatate !

Sanatate !
0
17-01-2009, ora 22:38
mihai225
Nu este medic/terapeut
mihai225
Salut!

Am si eu o problema legata tot de tinitus(tiuit in urechi). pe mine ma supara urechea stanga. A inceput acum vreo 2 luni pe cand eram in statia de autobuz. Din senin, mi s-a infundat urechea stanga, auzul mi s-a diminuat f tare si a inceput sa tiuie foarte tare ca si cum as fi primit o palma peste ea. Dupa aproximativ jumatate de ora urechea si-a revenit la normal. Apoi dupa vreo doua saptamani cand eram la serviciu problema a aparut din nou. Mi s-a infundat urechea foarte tare, a inceput sa tiuie si nu mai auzeam aproape deloc cu ea. Apoi dupa aproape o ora au disparut toate simptomele. Am avut vreo 3-4 crize de genul asta pana cand, in preajma Anului Nou am avut iar o criza din asta. Numai ca de data asta tiuitul n-a mai disparut. Nu a ramas la aceeasi intensitate dar a ramas si aud permanet un susur insotit de un tiuit care uneori e mai puternic alteori mai slab. Ieri iar mi s-a infundat urechea f tare, auzul a slabit si tiuitul s-a amplificat si el fff tare. Dupa o ora si-a revenit dar nu mai scap de tiuit. S-a redus si el dupa ce mi s-a desfundat urechea. Am uitat sa spun ca acum auzeam pe langa tiuit si pocnete si parca de fiecare data cand am o criza din asta am si niste dureri, mici junghiuri, pe care le simt inauntru in ureche.
Am fost la un spital amarat in Ploiesti si doctora mi-a dat bilobil si mi-a facut o injectie cu diphosfos in nas, pe dinauntru, (e antiinflamator, cortizon parca ) si mi-a spus ca o cauza probabila a "crizelor" ar fi infundarea unui canal de la ureche care, cica, comunica cu nasul. Si cand se infunda ala apar si crizele.
Problema e ca pe langa acest tiuit, aceste crize imi apar din ce in ce mai des si tare mi-e frica sa nu se amplifice si tiuitul care si asa ma aduce la disperare uneori.

Daca poate cineva sa-mi recomande un doctor, un spital mai serios la care sa-mi fac analize sau un tratament eficace v-as fi fffffffff recunoscator. Va multumesc mult!!!!
0
26-02-2009, ora 22:38
gonzo9
Nu este medic/terapeut
gonzo9
sal! Am citit comentariile voastre si vreau sa va spun ca sufar si eu de o problema asemanatoare.
De aproximativ o luna am inceput sa aud un tiuit in urechi/cap.
Mentionez ca in urma cu aproximativ o luna si jumatate am fost racit (o racela normala de iarna, cred ca si acum mai am ceva urme din aceasta - nas infundat uneori).
Totul a inceput intr-o noapte cand urechea dreapta a inceput sa pacane in continuu. Nu am bagat de seama insa din dimineata urmatoare am in cap acest tiuit continuu.
Am fost la ORL, am facut diverse teste (timpanograma, audiograma, etc) totul este in regula. Sunt perfect din punct de vedere al auzului.
Am fost si la alti doctori, toti mi-au spus ca acest tiuit este o urmare a racelii, motiv pentru care nu trebuie sa ma ingrijorez.
Maine sunt programat si pentru o tomografie.
La mine tiuitul este continuu, sunetul fiind asemanator unui televizor care functioneaza sau ca zgomotul pe care-l auzi atunci cand te intorci din discoteca si ti-a bubuit muzica in cap toata noaptea.
In timpul zilei ma angrenez in tot felul de activitati, motiv pentru care nu sunt chiar atat de stresat de aceasta problema, insa dimineata este foarte stresant.
Ce sa fac, credeti ca intradevar poate fi o reactie din partea racelii (sa fii racit la cap?)
0
27-02-2009, ora 13:28
cip78
Nu este medic/terapeut
cip78
Salut !
Nu te baza pe ce scriu eu dar :
Eu cred ca e o reactie din cauza racelii, si daca tu ai remarcat ca e "constanta" in timp, atunci foarte probabil ca se va vindeca de la sine (nu neaparat de pe o zi pe alta, ci usor, lin, si fara sa-ti dai seama). Sa ne spui ce iese din rezultatul tomografiei. E foarte important. Poti avea o sinuzita, sau ceva de genul asta, ce e posibil sa-ti dea simptomele de "fasait de televizor". Discuta cu medicul si punel sa-ti explice tomograma detaliat (de asta e medic) si sati explice fiecare formatiune sau pata care i se pare ca "e diferita" de cum ar trebui daca gasesti asa ceva. Intreabal daca o eventuala raceala (infectie) poate sa exercite presiune asupra unui vas de sange / ce-o mai fi pe acolo. E de asemenea posibil sa fie de la microvascularizatii, sa nu ti se irige cum trebuie zona auzului. Nu te apuca sa iei medicamente, asa ce-ti da medicul ci informeazate inainte, spune pe forum si povesteste pe larg. Daca esti sigura ca aia ar putea fi atunci poti incepe un tratament cu antiinflamatoare,. Chiar inainte de asta, mai verifica si la alt medic, preferabil medic specialist cu hiperspecializare pe boli specifice racelii / neurologie. Nu-ti recomand in prima faza sa mergi la neuropsihiatru, chiar daca te indruma un medic acolo.
In concluzie, nu te speria, eu cred ca nu e nimic grav, dar intreaba medicul si nu pleca de langa el pana nu-ti explica tot, nu te baza pe faptul ca o sa-ti zica ca nu ai nimic... !!!!!!!
Sa ne spui si noua ce a iesit de la tomografie.
Bafta !
0
05-03-2009, ora 17:39
gonzo9
Nu este medic/terapeut
gonzo9
salut!
Am facut si tomografia si nu a rezultat nimic
Este totul normal, corespunzator varstei si valorilor normale.
SI ATUNCI EU CE AM???????????
Mi s-a repetat iarasi de catre medic ca este de la raceala, ca a mai avut astfel de cazuri.
Mi-a dat totusi si o trimitere sa fac RMN (nici nu stiu daca sa ma programez sau nu).
Totusi parca in timpul zilei a devenit mai suportabil acest zgomot in cap (sau m-am obisnuit eu cu el).
Ce alte analize as mai putea face?
Am mai consultat un medic si mi-a spus ca poate fi si de la coloana cervicala sau de la unele vase de sange de la nivelul gatului.
Credeti ca e posibil?????
1
06-03-2009, ora 14:25
alinacrytza
Nu este medic/terapeut
alinacrytza
buna!!am vazut ca au fost persoane care au intrebat de tratamentul pe care l-am urmat...imi cer scuze dar nu am mai intrat de mult pe site.Am luat calmogen, alveret, encefabol si vitamax trei luni de zile si ma simt super acu...iar in curand voi deveni mamica:))SANATATE MULTA VA DORESC LA TOTI !
Adaugă un comentariu / răspuns
140 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Australia. Unul din patru adulți suferă de tinitus, o tulburare ce determină un „țiuit în urechi”
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •