tiroidita Hoshimoto

12-04-2009
mariacta
Nu este medic/terapeut
mariacta
Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara si operata. As vrea sa stiu care ar trebui sa fie conduita mea de viata de acum inainte?, am varsta de 52 de ani si nu am suferit de nici o alta boala, nu am avut nici o interventie chirurgicala si nu am avut simtome de imbolnavirea tiroidei.Aceasta gusa a fost descoperita in urma unor investigatii medicale facute de doctorul endocrinolog pornind de la inflamarea unor ganglioni limfatici de la subrat.
2 comentarii
0
13-04-2009, ora 19:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te intorci la medicul endocrinolog cu rezultatul anatomopatologic de la chirurg ; endocrinologul la care ai fost in evidenta si la care te vei duce mereu la control iti va da recomandare pentru doza de hormoni tiroidieni pe care urmeaza sa-i iei in urmatorii ani, toata viata. Lunar, medicul de familie trebuie sa-ti prescrie acesta reteta.In rest, viata trebuie traita normal nu fa caz prea mult ca nu mai ai tiroida, asta nu trebuie sa constituie un handicap.Numai bine!
0
14-04-2009, ora 14:51
mariacta
Nu este medic/terapeut
mariacta
va multumesc pentru raspuns.toate aceste lucruri pe care mi le-ati spus le-am facut. din acest raspuns am inteles ca nu am transmis ce doream eu. nu sunt afectata psihic de aceasta operatie intr-o masura care sa-mi schimbe viata(in sensul sa ma obsedeze)doream sa stiu doar ce greseli sa evit sa fac pentru a nu avea surprize neplacute peste o perioada mai scurta sau lunga de timp.doctorul endocrinolog mi-a facut multe recomandari. eu sunt ingrijorata ca pentru s-ar putea sa am o crestere in greutate pe care sa nu o mai pot controla. este singurul lucru de care ma tem.in acest sens as dori sfaturi. sa nu fac greseli in alimentatie, sa-i dau organismului tot ce-i trebuie, sa evit excesele. multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.