cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita

25-03-2007
hevD
Nu este medic/terapeut
hevD
de aproximativ 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita.I-am spus acest aspect mamei mele care este cadru medical(asistenta)iar ea mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme cu glanda tiroida deoarece si ea transpira noaptea si are probleme cu glanda tiroida de mai multi ani.Este posibil ca aceasta sa fie cauza transpiratiei mele?
Multumesc.
5 comentarii
0
25-03-2007, ora 00:00
andreeag
Nu este medic/terapeut
andreeag
Draga mea, in caz ca banuiesti ca esti hipertiroidiana, caz in care ai putea sa transpiri noaptea, intreaba-te daca ai slabit in ultima vreme, daca ai o toleranta scazuta la caldura, etc. Cel mai bine daca te ingrijoreaza tiroida du-te si fa-ti o analiza de TSH - substanta care controleaza functionarea glandei tiroide. Dar sa stii ca, de exemplu, daca transpiri abundent noaptea si in plus ai scazut in greutate, tusesti, etc., eu ti-as recomanda sa-ti faci si o radiografie pulmonara. Este mult mai bine sa stai linistita si sa te asiguri ca totul este OK, acesta este sfatul meu.
0
13-04-2007, ora 00:00
andutza}{
Nu este medic/terapeut
andutza}{
Si eu as avea nevoie de ajutor !! Este chiar urgent!!
Sufar de hipotiroidism si m-am ingrasat tare mult si tare repede, aprox 20 kg in mai putin de un an. Am facut aproape tot ce mi-a stat in putinta pt a slabi darnu vad nici un rezultat. Iau pastile pt a controla glanda dar nu prea ma ajuta cu nimic pt ca eu cresc continuu nemancand mai nimic. Ma poate ajuta cineva cu un sfat???
0
18-05-2007, ora 00:00
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
Si eu am aceeasi problema, am hipotorodism si am pus 20kg in 2-3ani, mai mult in ultimul an si nu stiu ce sa ma mai fac. Eu iau eutirox de 50mg si nu simt nimic.E cumplit, imi cumpar haine din doua in doua luni ca nu mai incap in ele!
0
29-10-2007, ora 00:00
zidane_azizza
Nu este medic/terapeut
zidane_azizza
buna sint nicoleta, si eu sufar de hipotiroidism si de la 46 de kg am ajuns la 54 in 2 luni.am fost la doctor si mi-am facut analizele dar docora mi-a intrerupt tratamentul(tiroxyn50
pentru ca a zis ca ies normale analizele si ca nu mai am nimic.dar acum mi-e rau, cred ca am facut o decadere de calciu si cu tot cu tratament mi-e rau de o saptamana.parerea mea este ca nu cred ca te vindeci de boala asta.voi ce parere aveti?
0
08-08-2010, ora 00:25
moni mon
Nu este medic/terapeut
moni mon
Buna sunt Monica, am aceeasi problema ca si HevD, transpir abundent dar eu nu noaptea ci ziua la cel mai mic efort fizic sau schimbare de temperatura.Nu am temperatura si nici tuse ptr a banui ca am ceva la plamani(am temperatura 35, 7). Acuz o stare de oboseala, schimbari de dispozitie si dureri musculare.M -am gandit ca ar putea fi tiroida, precizez ca TSH este2, 64 si T4 1, 0.Imi poate spune cineva daca aceste valori sunt normale sau daca pot indica prob de tiroida? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Arsenicul din pește și fructele de mare ar putea afecta sănătatea tiroidei
  • Fumatul și patologia tiroidiană
  • Transpir foarte tare!
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  • Transpiri noaptea? - lista cauzelor posibile
  • Semne că ai putea avea probleme cu tiroida
  •