tinnitus-Ce parere aveti despre acest produs?

30-12-2009
alpiscampionu2009
Nu este medic/terapeut
alpiscampionu2009
Multumesc pt.raspuns.Vreau sa va intreb daca cunoasteti persoane care au folosit clear tinnitus.Ce parere aveti despre acest produs?As vrea sa-l incerc si eu.Se spune ca ESTE SINGURUL REMEDIU PT.TINNITUS.Nu vreau sa mai trec prin acest chin, aproape trei luni nu am dormit mai mult de trei ore pe noapte, eram disperat.As vrea sa iau un trat.naturist pt.prevenirea acestei boli(daca exista).
1 comentarii
0
30-12-2009, ora 23:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Nu cunosc nicio persoană care a folosit acest produs. Am verificat lista de ingrediente; produsul este 50% homeopat şi 50% naturopat - combinaţia de ingrediente naturale este foarte bine gândită, dar acest aspect nu reprezintă o garanţie de reuşită medicală. Fiecare organism reacţionează diferit, pentru că există cauze şi efecte diferite, ca de altfel şi grad de afectare diferit.

Personal vă recomand să consultaţi un medic homeopat; în urma anamnezei (a tuturor întrebărilor puse de medic cu scopul de a realiza un tablou clinic de simptome/semne actuale sau din trecut (a antecedentelor medicale)) medicul respectiv, vă va putea indica un tratament eficient pentru tratarea, în cel mai rău caz, ameliorarea ICVB/spondilozei, cauzele principale ale producerii acestui tinnitus persistent.

Nu este recomandat să luaţi "ceva" fără aviz medical, pentru că ce-i face bine lui "X", îi poate face rău lui "Y"...nici atât homeopat (preparatele homeopate au un mod de acţiune foarte complex - acţiunea este vibraţionalo-eterică, la toate nivelurile - fizic, psihic, mental, cauzal etc., deci, şi la niveluri subtile; dacă luaţi ceva homeopat fără să cunoaşteţi diluţia corespunzătoare, dar şi frecvenţa de administrare adecvată, pot apărea unele dezechilibre...).
Consultaţi un medic homeopat sau un medic naturopat (fitoterapeut, de pildă) pentru mai multe detalii.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
P.S. Clear tinnitus este un produs bun, dar nu garantează nimic, nici atât NU este SINGURUL care tratează...decizia vă aparţine în totalitate! Nu ignoraţi nici tratamentul clasic dat de neurolog, tratament care v-a ajutat! Gândiţi-vă bine înainte de a face următorul pas...


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.