tinea corporis

06-04-2012
babriela84
Nu este medic/terapeut
babriela84
Buna!
Dragul meu porcusor de guineea m-a 'ajutat' sa iau de la el aceasta afectiune, pe 3 portiuni diferite ale pielii.Ma deranjeaza acesti 'banuti', placi rosiatice ovale deoarece ma mananca(nu ma scarpin).Este neplacuta senzatia si estetic vorbind ma oripileaza.Am consultat un medic dermatolog specialist(doar a vazut cum se prezinta pielea) si mi-a recomandat crema Nizoral(2 ori/zi).Mentionez ca am inceput tratamentul acum 2 zile(nu pot inca sa imi dau seama de rezultate).Vreau doar sa stiu daca ar fi bine sa utilizez si altceva in afara de crema Nizoral?Un sfat mi-ar fi de ajutor
Va multumesc!
3 comentarii
0
07-04-2012, ora 10:07
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua.
Daca tipul de "ciuperca" este sensibil la Nizoral, atunci ar trebui ca leziunile sa va treaca; in caz contrar, se va schimba tipul de substanta antimicotica.
Numai bine!
0
09-04-2012, ora 13:25
babriela84
Nu este medic/terapeut
babriela84
Multumesc pt raspuns!Desi nu au trecut decat 5 zile de tratament, observ o ameliorare.Voi continua tratamentul cu crema Nizoral si suplimentar mi-am cumparat ceai de urzica alba moarta(pt uz extern).
0
14-01-2018, ora 01:08
Carmen m
Nu este medic/terapeut
Carmen m
Buna seara! Am si eu aceasta forma de ciuperca pe umeri si sub sani. Este posibil sa migreze si pe fata? Observe de ceva timp mici bubite aproape imperceptibile pe fata...ideea este ca ustura, mai ales la atingere. Țin sa precizez ca nu am avut niciodată probleme cu tenul! Pot folosi crema Nizoral pe fata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.