tetania.un sfat va rog!!

10-10-2008
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Am 25 ani si de multi ani ma confrunt o mare lipsa de calciu.Am luat nenumarate trat cu Ca Mg D3 AT10(cred ca toate formulele existente in farmacii).Calciul nu se asimileaza sau il pierd foarte usor datorita firii mele f panicoase si emotive.Zilnic iau Ca Mg si D3 altfel imi este rau.Ce as pute lua pt a retine calciul in organism sa nu mai fiu nevoita sa inghit zilnic atatea pastile.Mentionez ca am facut si trat naturiste, homeopate si tot degeaba.Cu glanda tiroida nu am probleme am facut toate investigatiile, analizele de cate ori le fac sunt perfecte in afara calciului care este f scazut chiar si sub tratament.Poate cineva s-a confruntat cu aceasta problema si imi poate da un sfat.Va multumesc!
1 comentarii
0
18-10-2008, ora 16:06
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
Buna,
Si eu de 3 ani de zile ma confrunt cu stari ff nasoale din cauza lipsei de calciu. Am incercat tot ce se putea si nimic!!!In prezent fac acupunctura pt k in ultima vreme mi a fost din ce in ce mi rau(toata vara m am ferit sa iau calciu, stii se poate depune unde nu trebuie). La mine calciul iese in valori normale!!!Am inteles k neaparat ar trebui sa facem gluconolactat de calciu si magneziu injectabil, dar l-am cautat prin farmacii si nu se mai fabrica! Multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici