testule de sarcina e concludent?

26-08-2009
isabelapricop
Nu este medic/terapeut
isabelapricop
Buna ziua. Am 40 de ani si de vreo 3-4 ani ma lupt cu lipsa ciclului menstrual. Am fost in fiecare an la medic, am luat tratamente, dar in afara faptului ca m-am ingrasat foarte mult, problema mea a fost rezolvata numai pentru cateva luni. Din luna martie nu mi-a mai venit ciclul si nu am vrut sa reiau alt tratament pt ca am ajuns deja la 87 kg de la 70. La sfarsitul lunii iulie am avut cotact neprotejat si ma deranjeaza anumite simptome - bufeuri, dureri de cap si lipsa poftei de mancare, oboseala. Am facut saptamana trecuta 3 teste de sarcina si au iesit negative. Poate cineva sa imi spuna daca acestea sunt simptome de menopauza sau e posibila o sarcina ce nu iese la test?Multumesc ca m-ati ascultat si astept raspuns.
2 comentarii
0
26-08-2009, ora 17:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu sunteti singura carei medicamentele chimice nu i-au adus nici un fele de ameliorare. Consultati un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia CLASICA. Astfel de probleme homeopatia le poate vindeca.
0
26-08-2009, ora 19:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, aceste simptome sunt specifice si menopauzei, dar cel mai bine, mergeti la medicul ginecolog pt niste investigatii, ca sa va si prescrie un tratament eficient!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul