testul a iesit negativ, dar ciclul a intaziat pana acum vreo 25 zile

10-05-2007
iripiri
Nu este medic/terapeut
iripiri
Luna trecuta am intrerupt anticonceptionalele dupo o perioada de aproximativ 2 ani jum. si menstruatia a intarziat cu aprox. o luna. Mentionez ca intotdeauna am avut un ciclu regulat( ma refer la periaoada dinainte de administrarea anticonceptionalelor), iar acum nu stiu ce se intampla, stiu ca e normal sa fie unele dereglari, dar chiar atat.Sa-mi spuna cineva daca i s-a intamplat sau daca stiti vreun remediu natural care sa favorizeze aparitia menstruatiei pt. ca nu vreau sa iau pastile inca. Am facut si testul si a iesit negativ.Multumesc.
1 comentarii
0
18-06-2007, ora 00:00
georgiana84
Nu este medic/terapeut
georgiana84
am luat si eu anticonceptionale si la fel dupa ce le-am oprit ciclul a intarziat foarte mult.nu iti face griji, o sa ti se regleze.cum il aveai inainte sa iei anticonceptionale?eu zic sa bei ceai de galbenele, scrie pe el ca regleaza ciclul menstrual.sper sa fie bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul