testicule umflate si invinetite!!!

03-06-2008
lmm
Nu este medic/terapeut
lmm
Va rog mult sa ma ajutati!De o zi partenerului meu i s au umflat si invinetit testiculele(de fapt intre testicule).Am fost la medic si i au spus sa poarte suspensor, cauza fiind mult mers pe jos si ca poarta pantaloni largi.Are 24 de ani, nu are dureri, nu s a lovit, nu stim ce poate fi.Problema e ca peste noapte testiculele practic s au unit, sunt foarte umflate si a inceput sa i se umfle si penisul, mai mult pe partea dreapta, incepand de la baza, avand in acelasi timp o culoare intensa vanata.Sper ca ma explic si va puteti da seama despre ce e vorba.
Suntem foarte speriati, dar medicul spune acelasi lucru:sa poarte suspensor.
Astept un raspuns cat mai urgent.Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
03-06-2008, ora 00:00
mosor
Nu este medic/terapeut
mosor
Trebuie mers in regim de urgenta la Spital pentru operatie - ceea ce i s-a intimplat prietenului tau se numeste torsiune testiculara si se opereaza in regim de urgenta. Se spune ca, daca in termen de 6 ore de la inflamarea si schimbarea la culoare (invinetirea) testiculelor nu se intervine chirurgical, exista pericolul ca sa piarda organul vatamat. Am patit-o cu fiul meu in varsta de 13 ani. Am vazut un caz identic in spital la un baiat de 18 ani si, fiindu-i rusine sa spuna parintilor in ziua cand s-a intimplat, a spus la 2 zile dupa. In momentul de fata, face citostatice pt ca a pierdut testicolele.
Multa sanatate!
0
03-06-2008, ora 00:00
mosor
Nu este medic/terapeut
mosor
P.S. pe fiul meu l-a operat la Spitalul Grigore Alexandrescu pt ca are doar 13 ani. Incercati la Spitalul de Urgenta Floreasca, sau, cel mai rapid, chemati o ambulanta, indiferent de pretul cerut.
Sanatate!
0
03-06-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
DE URGENTA LA SPITAL!!!
E vorba fie de o torsiune de testicul sau de cordon spermatic! Invinetirea exprima lipsa de oxigenare a organelor, si ulterior ischemierea lor!!! Este o urgenta chirurgicala!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •