termeni medicali

08-02-2009
anarela
Nu este medic/terapeut
anarela
nu prea cunosc termenii medicali si as vrea sa stiu un implant dentar este implantarea unui singur dinte?presupun ca da.atunci cum se numeste implantarea tuturor dintilor?
2 comentarii
0
08-02-2009, ora 17:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Implantul dentar este METODA prin care iti poti pune un singur dinte sau mai multi.Cand ti-i pui pe toti fara sa-i implantezi se cheama protezare.
0
11-02-2009, ora 15:40
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Un implant dentar echivaleaza cu o radacina artificiala.o piesa din titan( cel mai frecvent) care se fixeaza in os. In aceasta radacina artificiala se va fixa dintele. Deci faceti diferentierea intre implant (doar radacina artificiala) si dinte...adica rezultatul final= implant +dinte. Dvs aveti de exemplu nevoie de mai multe implanturi (radacini artificiale fixate in os) care peste un timp, necesar fixarii de os, vor avea si partea fizionomica, adica dintii(coroanele dentare facute in laborator) Sper ca ati inteles...la revedere!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul