teratom matur benign

16-02-2007
crina25iancu
Nu este medic/terapeut
crina25iancu
Buna ziua,

Am 26 de ani, nu am copii, iar in urma cu 3 saptamani am fost operata de chist ovarian stg(anexectomie stg).Mentionez ca am urmat tratament hormonal inainte de operatie iar chistul in loc sa se micsoreze a crescut.Inaintea interventiei mi-am facut si analiza CA 125 care a avut ca rezultat 35, 490, val normala la acel laborator fiind >35.Rezultatul histopatologic este urmatorul:Salpinge-cu hiperplazie epiteliala tubara+chist seros paratubar;Ovar-chist seros simplu+arii mici cu aspect de teratom matur benign. Intrebarile mele sunt:
1.Ce sanse am sa am si eu nu copil?2.Ce sanse sunt sa dezvolt o boala urata si la ovarul ramas?
Va rog sa-mi rapunde-ti.Sa-mi dati sfaturi daca ar trebui sa mai fac niste investigati isau sa consult si alti specialisti.Sunt foarte ingrijorata.
Multumesc frumos.
Cu stima,
Crina Iancu
1 comentarii
0
24-02-2007, ora 00:00
cipriana_vladescu
Nu este medic/terapeut
cipriana_vladescu
Buna Crina.Speranta si gandirea pozitiva nu trebuie sa te paraseasca niciodata!Nimic din ce ne dorim cu gand curat nu poate ramane indiferent lui Dumnezeu.Incearca sa gasesti un cabinet care are un aparat de diagnoza tip SCIO si care iti va da multe raspunsuri referitoare la capacitatea organismului tau de a trece peste faza in care te afli si in acelasi timp iti poate recomanda un regim de alimentatie propriu. Te pot ajuta in acest sens, daca te intereseaza, te astept la :-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.