tanakan sau nootropil

13-08-2007
paco
Nu este medic/terapeut
paco
buna ziua! asi dori sa stiu care dintre produsele tanakan sau nootropil ajuta mai mult la stimularea memoriei si au un efect mai rapid avand in vedere ca urmez un tratament cu xanax de 0, 25 1 comprimat seara si unul dimineata la recomandarea medicului si ca sunt in preajma unui examen pe care nu asi vrea sa-l pierd.Am incercat si alte produse naturiste dar nu au dat nici un rezultat.Tratamentul cu xanax il urmez de cca. 10 zile.
4 comentarii
0
13-08-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Nootropilul are ca substanta de baza piracetamul. As recomanda Tanakanul (Ginko biloboa), pentru eficienta sa in vederea imbunatatirii circulatiei in organism. Creierul va fi mai bine oxigenat datorita eritrocitelor care ajung la nivelul cerebral si vei putea invata mai bine. Cere si sfatul medicului de familie, avand in vedere ca administrezi si Xanaxul.
0
13-08-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Nu ai precizat... Nootropilul si Tanakanul capsule sau solutii buvabile?
Oricum, pentru Tanakan, trebuie sa apelezi la medicul de familie sau la specialist, deoarece se elibereaza doar cu prescriptie medicala si costa cat de cat. Ramane recomandarea cu Tanakanul, deoarece e vasodilatator si psihostimulant.
0
14-08-2007, ora 00:00
paco
Nu este medic/terapeut
paco
da, am uitat sa precizez, cele 2 produse sunt comprimate nu solutii buvabile.Eu am mai incercat nootropil la recomandarea medicului dar imi dadea stari de ameteala asa ca am renuntat.Eram si intr-o situatie mai delicata si m-am gandit ca poate de aceea imi dadea acele senzatii.Din cate stiu piracetamul se recomanda mai mult persoanelor in varsta.Am inceput sa iau tanakan si parca simt ceva, ameliorare.Sper sa nu fie autosugestie.Ideea e ca medicul de familie este i concediu si nu prea stiu cum sa iau tanakanul.dupa cum v-am spus avand in vedere ca iiau si xanaxul care ma ajuta f. mult dandu-mi o stare de liniste si ma pot concentra mult mai bine.Poate totusi imi spuneti la ce interval sa iau tanakanul dupa xanax.Va multumesc
0
01-10-2007, ora 00:00
satelitu
Nu este medic/terapeut
satelitu
te-ai uitat cumva la indicatii???? si la nootropil si la tanakan. daca vrei mai mult randament la invatat incearca niste memo-plus si ceva vitamine (sunt o gramada de preparate). Lasa ginko biloba (tanakan) si piracetamul (nootropil) pentru cei in varsta cu probleme vasculare cerebrale.

si apropo, ce-i cu xanaxul? no offence dar toata lumea astazi e stresata azi si apeleaza la pilula magica xanax dupa moda americana. sfatul meu este sa incerci sa gasesti si alte modalitati de relaxare: o bere cu prietenii, o iesire in aer liber, sa asculti niste muzica etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: