tahicardie la 20 de ani

10-01-2011
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
buna ziua! medicul de familie m-a diagnosticat cu tahicardie, am 20 de ani. mi s-su dat cateva analize de facut, isna mi s-a spus ca e posibil sa mi se puna si un holter. imi puteti spune va rog dc tahicardia e grava ? in ce consta tratamentul? trebuie sa-l iau toata viata?
multumesc, sunt f speriata
19 comentarii
0
10-01-2011, ora 18:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Cu ce tip de tahicardie aţi fost diagnosticată? (tahicardie sinusală, supraventriculară..., sau nu vi s-a precizat?).
Nu mai fiţi speriată, că totul va fi bine :)
_


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
11-01-2011, ora 10:18
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
multumesc frumos pt rasp mr. nick! nu stiu ce tip de tahicardie..nu mi s-a spus..medicul a zis sa-mi fac niaste analize (la tiroida etc) mai intai si apoi dc e cazul imi pune holter..sunt f speriata:(
0
12-01-2011, ora 02:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Lorelei8, vă rog să vă faceţi analizele recomandate, să vă calmaţi, să consultaţi medicul şi să-i urmaţi sfaturile. Tahicardia, indiferent de tipul ei, poate fi tratată cu succes.
Holterul nu vă va face nimic rău, ci din contră, va contribui benefico-activ la îmbunătăţirea stării dvs. de sănătate, prin oferirea de informaţii vitale cu privire la activitatea inimii dvs. - informaţii pe care care medicul le va interpreta pentru a vă diagnostica în mod corect şi, dacă va fi necesar, pentru a vă prescrie medicaţia corespunzătoare tratării.
Înhibaţi-vă teama şi măriţi-vă credinţa în Dumnezeu. El vă va ajuta, să fiţi sigură de acest fapt, fără doar şi poate, pentru că El are grijă de toată suflarea. Mergeţi mai des la Sfânta Biserică, în duminici şi sărbători, spovediţi-vă, împărtăşiţi-vă, beţi în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, aghiazmă mică, după care luaţi anafură, rugaţi-vă în fiecare zi, dimineaţa şi seara şi în orice moment simţiţi nevoia, şi viaţa dvs. se va (mai) echilibra, deşi trăiţi, ca şi mine, de altfel, într-o lume aproape total dezechilibrată.
_



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Sfânta Treime să vă dăruiască sănătatea de care aveţi nevoie.
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
12-01-2011, ora 14:41
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
va multumesc mult mr, nick pentru cuvintele frumoase..aveti dreptate, fac ceea ce mi-ati spus dvs, insa nu atat de des pe cat as dori..ritmul din viata de zi cu zi e un dusman puternic si chiar dc uneori incerc sa lupt cu el, nu mereu reusesc sa inving..o zi buna va doresc!!
0
18-01-2011, ora 04:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Dră/dnă Lorelei8, mă bucur că faceţi ceea ce v-am recomandat. Continuaţi să faceţi, după putinţa dv., şi soarele va ieşi şi pe strada dv.
După orice FURTUNĂ, fără excepţie, iese SOARELE, iar pentru oamenii care acceptă şi îndură, cu răbdare, credinţa că totul va fi bine şi cu mulţumire, efectele nefaste ale furtunii respective, răsplata va fi mult mai frumoasă decât un CURCUBEU. Veţi vedea...
_
Mergeţi pe drumul vieţii cu Dumnezeu înainte!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
31-01-2011, ora 18:17
Dr. Alex T.
Nu este medic/terapeut
Dr. Alex T.
Exista o multitudine de tipuri de tahicaride cu o multitudine de cauze, holterul reprezinta un EKG pe o perioada mai mare de timp(24, 48) de ore. Dupa analizarea rezultatelor medicul isi va da seama daca exista intr-adevar o tahicardie si ce fel de tahicardie este. Medicul nu ti-a pus un diagnostic, doar a observat ca in momentul examinarii ai pulsul ridicat, fapt care se poate datora inclusiv emotiilor aferente unei vizite la medic. Pentru linistea ta poti sa faci un holter de 24 ore si sa ii urmezi sfaturile lui Mr. Nick. Te asteptam cu rezultatele.
0
17-02-2011, ora 14:35
cppb
Nu este medic/terapeut
cppb
Buna ziua,

Eu am mai scris pe acest forum dar la alta sectiune. Ideea este ca am niste extrasistole foarte puternice.DIsperarea mea este ca atunci cand m-am dus la EKG si ecografie nu aveam absolut niciuna. Apoi dupa 2 zile, mi s-au instalat aceste extrasistole care nu ma mai lasa deloc. Doctorii mi-au spus ca nu am absolut nimic la inima patologic..doar probabil neurovegetativ. Dar cu toate acestea..incerc sa nu ma stresez dar degeaba..imi apar din senin. Spaima se accentueaza si mai tare din cauza unei tuse seci si o gadilatura in piept..care coincide cu extrasistola. Nu mai inteleg nimic. Vreau sa merg sa imi pun si un holter pe 48 de ore..poate asa le prind si mi se da vreun tratament adecvat. Sunt speriata caci imi este frica sa nu mor..sa nu fac vreun infarct...Credeti ca se poate muri din asta..Am doar 25 de ani si de anul trecut din august nu ma lasa...au aparut pe un fond de anxietate marit dar...de atunci incerc sa scap de ele si nu pot...sunt ca intr-un cerc vicios...extrasistole+spaima+atac de panica=spaima ca innebunesc.Stau cateva secunde apoi iar o iau de la capat...Exista vreun tratament homeopat?
Va multumesc mult si astept raspunsuri. O zi frumoasa si multa sanatate.
0
19-02-2011, ora 14:13
Dr. Alex T.
Nu este medic/terapeut
Dr. Alex T.
Buna ziua. Solutia logica de urmat in cazul dumneavoastra ar fi un Holter/ECG pe 24 sau 48 de ore. Cu siguranta extrasistolele pot sa apara pe un cord sanatos. Se intalnesc la multe persoane cu fond anxios si in general nu sunt periculoase si de obicei au un prognostic foarte bun. Fondul anxios, dezechilibre electrolitice, probleme tiroidiene, probleme digestive sunt cateva din cele mai importante cauze extra-cardiace de aparitie a extrasistolelor. Multa sanatate!
0
20-02-2011, ora 16:23
cppb
Nu este medic/terapeut
cppb
Va multumesc mult de tot pt raspunsul dvs. Am sa incerc un Holter sa vedem ce iese...Sper sa nu fie ceva grav...
Cunoasteti cumva un tratament homeopat impotriva anxietatii?Pt ca sunt f speriata.
Va doresc o zi frumoasa si multa sanatate.
0
20-02-2011, ora 18:32
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Tratament homeopatic nu, dar un calmant naturist excelent contra extrasistolelor pot sa-ti recomand: tinctura de paducel, de la oricare plafar.. Este redutabila in cazul acestei forme de aritmii, mai ales daca se manifesta pe fond neurovegetativ, ca in cazul tau. Stiu ca sint extrem de neplacute, de greu de suportat, dar cu cit te panichezi, cu atit iti va fi mai rau si le vei da mai multa apa la moara. Nu te teme, nu mori, nu faci infarct, extrasistolele nu produc asa ceva, mai ales cind se manifesta pe un cord organic sanatos, ceea ce s-a confirmat si la tine, prin ecografie. Sa-ti fie bine, incearca paducelul !
0
21-02-2011, ora 10:13
cppb
Nu este medic/terapeut
cppb
Va multumesc din suflet pt raspuns. Am sa incerc tinctura de paducel..Va doresc multa sanatate si inca odata va multumesc mult de tot...
0
19-03-2011, ora 11:58
lady d
Nu este medic/terapeut
lady d
Salut.am 35 ani si sunt foarte speriata.Am o tensiune arteriala foarte oscilanta, uneori simt palpitatii la inima ceea ce ma sperie foarte tare.Chiar astazi mi sa intamplat sa am tensiunea 11 cu 6 dimineata iar apoi sa varieze cand la 10 cand la 15.Am o stare de oboseala si ameteli si intru imediat in panica, mai ales cand mai simt si o durere asa in partea stanga la inima si spre mana stanga.Credeti ca as avea ceva cu inima, sau credeti ca as putea face un infarct?
0
19-03-2011, ora 12:12
Dr. Alex T.
Nu este medic/terapeut
Dr. Alex T.
Buna ziua. Oscilatia tensiunii arteriale este ceva normal, in functie de contextul in care se afla organismul nostru. Cu siguranta, in primul rand durerea in piept si apoi palpitatiile ar trebui investigate. Palpitatiile apar la 4 din 5 persoane. Spuneti-mi va rog daca durerea in piept este corelata oarecum cu efortul fizic? Incepe sau se agraveaza la efort? Cedeaza in repaus?
0
19-03-2011, ora 12:44
lady d
Nu este medic/terapeut
lady d
Buna ziua.Durerea din piept nu este corelata cu efortul fizic.Incepe mai mult cand fac o miscare brusca, sau cand ma trezesc dimineata si ma ridic din pat.Durerea asta nu tine prea mult timp, si nici nu apare in fiecare zi.Dar sunt o fire foarte fricoasa si de aceea mai am si atacuri de panica, stare de anxietate.
0
20-03-2011, ora 10:49
Dr. Alex T.
Nu este medic/terapeut
Dr. Alex T.
Cu siguranta simtomele acuzate de dumneavoastra sunt ori provocate ori exacerbate de anxietate. In general anxietatea si tulburarile de panica merg mana in mana cu un sistem nervos vegetativ hiperactiv. Totusi ar trebui sa faceti o electrocardigrama pentru a exclude relatia dintre inima si durerile in piept. Ca si tratament va recomand o tableta de Vagostabyl seara inainte de somn si eventual inca una dimineata in cazul in care nu va provoaca somnolenta(este un medicament pe baza de plante si magneziu cu un usor efect sedativ) Multa sanatate!
0
20-03-2011, ora 13:31
lady d
Nu este medic/terapeut
lady d
Va multumesc mult pt raspuns.Am sa incerc cu vagostabyl pana am sa fac electrocardiograma.Multa sanatate.Sunteti foarte amabil.
0
12-04-2011, ora 17:26
justea
Nu este medic/terapeut
justea
de fiecare data cand mergeam la medicul de familie, aveam acelasi diagnostic:tahicardie sinusala cu TA 130/90 si puls peste 110-120, dar cand ajungeam acasa TA 12/8 si puls 80;acum o luna am racit mai puternic si am ajuns la un puls de 150 ceea ce a insemnat internare pt supraveghere cu bisogamma (5mg) si corlentor;atat cat am stat internata, in cele 2 ekg facute mentionez ca pulsul mi-a ajuns la 94 si TA 11/8;analizele in mare mi-au iesit bune, cu ceva lipsa de calciu, ecocordul ok, ecograf la tiroida fara probleme, dar cu senzatii de ameteala;i-am spus dr. si mi-a spus ca nu tb sa-mi fac probleme, ca asa e la inceput si m-a trimis acasa doar cu bisogamma si calciu+mg in sezonul de primavara si toamna;problema e ca de la bisogamma tensiunea imi scade la 9/6 rareori 10/7 si pulsul vad ca s-a fixat la 94;am mai cerut parerea unui dr cardiolog care mi-a schimbat medicamentatia cu LOKREN SI CORLENTOR si o citez"daca de la lokren, iti scade tensiunea, inlocuieste-o din nou cu bisogamma" si ajung la varianta initiala;
intrebarea mea este: tb sa incerc diferite medicamentatii date de fiecare dr cardiolog la care merg ca sa ajung si eu la un puls cat de cat normal atunci cand mi se face un ekg(recunosc ca atunci cand vad halatul alb, deja valorile cresc);cu toate ca vreau o solutie, totusi nu vreau sa fiu "cobai" pt fiecare care insista sa iau tratament !
0
10-05-2011, ora 18:22
marinelaSIMA
Nu este medic/terapeut
marinelaSIMA
am un copil cu tpsv sinromul wpw care urmeaza sa faca ablatie.daca mai sunt mamici care au trecut "prin aceasta situati va rog sa-mi scrieti -*

(*modificat de admin)
0
01-06-2011, ora 15:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Justea, problemele dv. par a fi produse de o cauzalitate psihogenă, în principal. În anumite momente, mânată fiind de o hiperemotivitate circumstanţială, chiar de o aprehensiune, o teamă mai mult sau mai puţin fondată, suferiţi de un fel de anxietate care se răsfrânge şi asupra activităţii inimii, producându-i acesteia, în lipsa unei disfuncţionalităţi dovedite clinic la nivel de cord, o nevroză, adică o astenie neuro-circulatorie. Pe fondul acesta vă confruntaţi cu tahicardie şi tensiune oscilatorie; într-o singură expresie, dv. suferiţi de o tulburare cardiovasculară cu substrat nervos.
_

Sugestie: Preparatul naturist Passisclerotin vă poate ajuta enorm de mult, însă îl puteţi lua DOAR cu acordul medicului dv. de familie.
Passisclerotin este un preparat din plante medicinale destinat persoanelor care au nevoie de o suplimentare a dietei alimentare, în vederea obţinerii unui aport de substanţe bioactive cu acţiune anxiolitică, antidepresivă, miorelaxantă şi cardiotonică, în principal şi pe scurt.
Doza recomandată este de 3 comprimate / zi (1-1-1), administrate zilnic, după mesele principale (după micul dejun, prânz şi cină), cu apă, timp de 3 luni de zile.
Mai multe detalii: ----------*
_

Însănătoşire grabnică!

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: