tahicardie

06-09-2013
catusca
Nu este medic/terapeut
catusca
ce mai cauta doctorul Radu Vatasescu intr-un spital de stat cum este Floreasca daca nu sta la discutie decat la spital privat?Cand am vrut sa-l consulte pe fiul meu care are 13 ani si are tahicardie mi-a dat direct numarul de telefon de la spitalul Montza unde am facut o programare, cand am aflat cat costa un studiu electrofiziologic si o ablatie am crezut ca lesin18000 ron adica 180 milioane vechi.Da! nu va mirati astea sunt preturile.Daca dispuneam de banii astia mergeam de prima data la spitalul Montza.Nu-l mai laudati atit pe acest doctor.Este o rusine pentru intreg sistemul medical din Romania, suntem o tara de ras.Propun scoaterea din spitalele de stat a doctorilor care lucreaza si la privat.Ei nu isi mai fac datoria, au facut un business din aceasta meserie racoleaza pacientii din spital si ii cheama direct la privati.RUSINE.
1 comentarii
0
07-09-2013, ora 06:42
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Din pacate, ai dreptate...nu te lasa ingenuncheata..ii doresc copilului multa sanatate...sa sti ca nu toti sunt asa, mergi si la spitalele de copii, gen GR.Alexandrescu, IOMC, MARIE CURIE..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: