sunt preocupata!!!!Da-ti un sfat cat mai am timp va rog!!!

03-01-2008
flo25
Nu este medic/terapeut
flo25
Probabil ca nu am de ce.dar mi s-a intramplat sa fac sex prima zi din an si mie mi s-a parut ca a curs putina sperma din prezervativ.Tipul sustine ca nu, inca din acel moment am intrebat.Nu-me explic ce erau picaturile de pe cearsaf.Sunt obsedata de gandul asta.Si sincer nu vreau sa fiu insarcinata.Mai este timp Probabil ca pot sa i-au pastilutele aslea de dupa sex.Faza-i ca nu stiu cum se numesc.Sunt impotriva avortului, pana si asta o sa mi se para un avort, va fi pacatul meu, dar parca e timpul de un copil.Sunt tanara, si abia pot avea grija de mine
Probabil ca este doar gandul meu.Opsesia mea..Menstruatia o voi avea doar la sf lui ianuarie, parca nu-mi da sa stau in stresul asta atata dimp.Deja au trecut cateva ore si parca imi explodeaza creierul.
2 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
picaturile de pe cersaf pot fi si secretii din vagin(cred ca realizezi ca ai si tu secretii de lubrefiere.?) Prezervativul, daca este ales corect dupa marime, trebue sa fie etans pe penis si nu are cum sa curga din el sperma, si daca este imbracat corect...marginea lui nu intra in vagin.
Parerea mea este ca daca nu ati continuat jocul dupa ce el a ejaculat si a esit din tine cu tot cu prezervativ..nu ai de ce sa.ti faci griji.
Pentru a evita stresul inutil si a savura in liniste placerea.
Pe viitor poti lua tu la control situatia, dupa ejaculare, prinzi marginea prezervativului si il scoti, avand deplinul control al situatiei.
0
03-01-2008, ora 00:00
flo25
Nu este medic/terapeut
flo25
Multumesc mult de raspuns!Intre timp am gandit si eu ca e fff posibil ca acele picaturi sa fie si de la mine.am mai discutat intre timp si cu "tipul" el sustine ca este un procent fff mic ca aceeasta sa se intample.Ma simt fff nesigura si pt. ca sunt in alta tara si e mai greau sa ai unele servicii personale.Sper doar sa fie doar in creierul meu...Destul de stresant.Oricul multumesc mult Valeriu(daca asta o fi numele tau)inca o data de parerea ta...M-a mai ajutat putin sa revin cu gandul la fapte si sa caut raspunsul...te voi tine la curent
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul