sunt nedumerita..sarcina?

23-08-2012
cristina-elena
Nu este medic/terapeut
cristina-elena
Am avut ultima menstruatie pe data de 13 iulie(normala de 4 zile), in perioada de ovulatie am avut contacte neprotejate intrucat eu si sotul meu ne dorim un copil, ciclul meu dureaza 30 de zile, incepand cu 10 august am avut ceva dureri usoare de ovare(ca o presiune), dar nu venise menstruatia, pe 11 la fel, pe 12 la fel, pe 13 am avut o scurgere maronie, mai gelatinoasa cu ceva firicele de sange, cateva picaturi, dupa-amiaza nu a mai fost nimic, a doua zi la fel, iar a treia ceva maro dar si mai putin(doar dimineata)-pe tot parcursul acestor zile am avut dureri dar mult mai slabe decat in perioada menstruatiei, de obicei sunt nevoita sa iau un calmant in prima zi.si atat, nici urma de sangerare normala.Am facut trei teste de sarcina si au iesit toate negative, ultimul l-am facut ieri(22 august).Simptome nu prea imi dau seama ca sunt foarte derutata, sanii sunt foarte, foarte putin umflati, parca, m-a durut capul in ultimele zile, mai mult seara, stare de oboseala lejera si burta e un pic mai umflata(ma inchei mai greu la pantaloni), desi nu am nici un deranj digestiv.Se poate sa fi fost nidatie si ar trebui sa mai astept pentru un alt test?
Si inca ceva...azi dimineata am observat o scurgere gelatinoasa alb-galbuie, fara miros, foarte putina.Am facut toate analizele acum o luna-jumate si sunt ok.
Va multumesc!
1 comentarii
0
23-08-2012, ora 18:41
Iubita Lui
Nu este medic/terapeut
Iubita Lui
Pai cum sa incep... Pentru a afla sigur daca esti insarcinata sau nu ar fi bine sa te duci la medicul ginecolog. Pentru ca au fost trei teste de sarcina negative, cred ca nu esti gravida. Daca iti va inceta de tot ciclul menstrual in a 5a luna inseamna ca esti. In aceasta perioada este greu de spus daca esti sau nu pt ca sunt unele femei carora nu le apare niciun semn!
Cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog!
Bafta cu bebelusul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul