sunt insarcinata?

23-10-2011
vioana
Nu este medic/terapeut
vioana
Am anticonceptionale timp de 5 ani.In luna iunie m-am oprit. am asteptat 4 luni pana sa incep sa fac sex neprotejat. In luna iulie mi-a intarziat 2 saptamani, in august mi-a venit cum trebuie, in septembrie mi-a venit cu o saptamana mai devreme si luna aceasta inca nu mi-a venit. Trebuia sa imi vina pe 13 octombrie. Ultimul CM l-am avut pe 15 septembrie si m-a tinut 4 zile (asa ma tine mereu). Ultimul contact sexul neprotejat a fost pe 9 octombrie.Mi-am facut 3 teste de sarcina dar toate au iesit negative. Totusi am inceput sa am semne ale femeilor gravide: mi-au crescut sanii, am dureri de cap, dureri de mijloc, de spate. Intrebarea mea este daca este posibil sa fiu insarcinata. Mentionez ca vreau sa raman insarcinata.
1 comentarii
0
23-10-2011, ora 20:14
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce testele de sarcina au ieşit negative, este de presupus că nu sunteţi gravidă. Creşterea sânilor poate fi un semn precoce de sarcină, dar mai poate apărea şi ca semn al apropierii menstruaţiei. Durerile de cap nu fac parte din tabloul sarcinii precoce, ca şi durerile de spate: pentru ele trebuie găsită altă cauză.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul