sunt insarcinata?

13-09-2011
ade_adelina89
Nu este medic/terapeut
ade_adelina89
Folosesc anticonceptionale si in 11 august trebuia sa incep o noua folie dar nu am mai gasit novynette la nici o farmacie.
Pe data de 5 septembrie trebuia sa imi vina menstruatia.A venit in 6(marti).
De obicei, cand faceam pauza mi se deregla destul de tare.
Sambata, in data de 10 inca mai imi venea cate un pic iar noaptea am avut contact sexual neprotejat.Pe duminica dimineata deja imi trecuse menstruatia.
Ieri(luni) toata ziua am simtit un disconfort in partea de jos a abdomenului.Stiu sigur ca nu e doar imaginatia mea.Seara, cand am fost la baie am avut o scurgere ca un albus de ou si putina.
Azi dimineata(marti) am avut o pata maro deschis pe chilot.(probabil si renuntarea la pastile m-a dat un pic peste cap)
E posibil sa fi ramas insarcinata?
2 comentarii
0
11-01-2012, ora 23:10
miko mihaiela
Nu este medic/terapeut
miko mihaiela
buna..am o intrebare daca folosesc irigatoru dupa contactu sexual neprotejat pot ramane insarcinata?intreb fiindca imi doresc foarte mult un copil..au trecut 10 zile de la ultima zi a ciclului menstrual iar acum muncesc din greu pentru a ramane insarcinata, e posibil sa raman gravida ?mentionez am folosit irigatorul(nu pentru a ma proteja ci pentru igiena.am 20 de ani..astept raspuns cat mai urgent
0
02-02-2012, ora 02:38
diana alessia
Nu este medic/terapeut
diana alessia
irigatorul nu este indicat spalaturilor intra vaginale, mai ales ca unele femei folosesc si ceai de musetel ceea ce enu este bine deloc, se distruge flora ce apara interiorul vaginului.

mie, si doctorul ginecolog si chiar si un doctordermatolog mi'au recomandat, daca vreau sa ma spal zilnic si intravaginal, sa folosesc un sapun de la plafar, un sapun lichid cu echinaceea.este f bun! nu cred ca irigatorul te'ar putea ajuta sa ramai gravida. acum depinde si de cromozomii lui, si de compatibilitatea voastra in acel moment.

cu cat iti programezi mai mult sarcina, tot cu atat se va lasa asteptata. o spun din proprie experienta! lasati sa vina totul de la sine, numai bine, sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul