sunt insarcinata?

19-01-2009
camelia21
Nu este medic/terapeut
camelia21
Buna ziua, am o intrebare. Nu mi-am inceput viata sexuala, in 24 decembrie am ajuns foarte aproape cu prietenul meu, in sensul sa m-a atins cu penisul dar nu in vagin, pe langa, nu ma penetrat, dar ma mangaiat dupa ce si-a pangaiat penisul.S-a scurs un lichid transparent de la el. Credeti ca pot fi insarcinata? In 29 decembrie mi-a venit cilul normal, asta la 5 zile dupa ce s-a intamplat. De 2 saptamani ma dor ovarele, am fost la medicul de familie si mi-a spus ca am anexita. Am luat medicamente si mi-a fost greta de la ele si nu prea observ vreo imbunatatire. In rest nu am greturi, sunt balonata si ma doare in partea de jos a burtii, probabil ovarele dupa cum mi-a spus doctorita. Am facut un test de sarcina dupa 21 de zile si a iesit negativ. Credeti ca pot fii insarcinata. Va rog sa imi raspundeti.Va multumesc
2 comentarii
0
20-01-2009, ora 06:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, nu esti insarcinata, stai linistita, trateaza-ti anexita si mergi la control la finele terapiei.Numai bine!
0
20-01-2009, ora 07:38
camelia21
Nu este medic/terapeut
camelia21
VA multumesc, m-am linistit.Este singurul site care mi-a raspuns, restul sunt prea ocupati. Ma bucur ca exista un site ca al vostru. Va multumesc si il accesez in fiecare zi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul