sunt insarcinata?

06-01-2009
clau29
Nu este medic/terapeut
clau29
saptamana trecuta am facut sex neprotejat cu prietenul meu. s a intamplat de 2 ori, niciodata ejaculand in mine, retragandu se cu mult timp inainte.ultima data a fost sambata.dupa ce am auzit k exista posibilitate sa ramai insarcinata chiar daca nu ejaculeaza in tine, m am speriat destul de mult si, posibil si din cauza subconstientului, am simtit o stare de ameteala timp de o zi, fiind foarte stresata. ultima data cand am fct sex a fost sambata noapte, iar azi la pranz am cumparat pilula de a 2 a zi, dar n am mai apucat sa o administrez, deoarece knd am ajuns acasa am observat k am sangerat putin pe slip si la urinare.simt o oarecare durere a trompelor, specifica menstruatiei, dar de cateva ore nu a mai curs sange. ciclul trebuia sa mi vina aproximativ peste o saptamana..si sunt foarte nedumerita si speriata..daca este vorba despre nidatie..sau. sper ca va reincepe sa curga.
Va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns!
2 comentarii
0
08-01-2009, ora 01:26
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Lipsesc din descriere elemente cheie, hotaratoare pentru un raspuns: cand a fost ultima menstruatie si la ce perioada vine.
0
09-01-2009, ora 17:57
clau29
Nu este medic/terapeut
clau29
in noaptea de marti a inceput sa curga..ink ma aflu la menstruatie, deoarece dureaza aprox 7 zile..durerile abdominale sunt aceleasi..insa..de data aceasta, mi a venit la 21 de zile de la ultimul ciclu..in mod normal ar fi trebuit sa vina cam peste 7 zile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul