sunt gravida?

15-04-2010
Diana01
Nu este medic/terapeut
Diana01
buna ziua.am si eu o mare problema.va rog ajutati'ma si pe me.
mi'a venit ciclul pe 13 martie.pe 29 martie am intretinut relatie sexuala cu iubitul meu neprotejati.as putea s fiu insarcinata?sau daca am ramas insarcinata p 29 nu se poate sa'mi vina ciclu tinand cont de faptul k am doar 2 sapt?am dureri de burta si de sani cum am inaintea d ciclu si am o secretie alba.va rog ajutati'ma si pe me.acum mi'a intarziat cateva zile.va rog raspunde'ti'mi si mie:|
1 comentarii
0
17-04-2010, ora 14:46
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
13 martie.. te.a tinut cat ? minim 3 zile, maxim 7 zile nu ? bun.. 29 martie ai intretinut relatii sexuale cu iubitul tau, neprotejat, ai si putea sa fi, si nu, pt ca aici dupa cum sti, depinde mult de barbat, daca stie sa se controleze ca lumea sau nu, daaaaaar, dupa cum creeed ca sti, si acel lichid seminal poate contine si el niste spermatozoizi ce pot duce la o sarcina..
Daca ai ramas, ciclul clar nu iti mai vine, nu are cum. Sotto. presupun ca ai ciclul la 24-28 de zile..
Daca ai dureri de burta, de sani ca orice femeie inainte de menstruatie, ar mai fi o speranta sa nu fi insarcinata, astepti si tu nitel si faci un test.
Ah, si dupa cum am vazut pe un alt post ce raspunsesei, dupa o saptamana ti.a iesit testul.pai daca ai ramas de pe 29 pana acum, era si normal sa iti apara pe test pozitiv..
Iar secretia aceea alba poate fi de la o infectie, sau sa fi tu racita sau sa fi fost inainte.. cam atat, te pup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul