sunt foarte speriata.am o problema..!

29-10-2009
alehandrina
Nu este medic/terapeut
alehandrina
am relatie de doi ani jumate acum 2 luni, dupa un act sexual ( mi s-a intamplat sa am de-a face cu o neplacere care nici in ziua de azi nu am scapat de ea, ), pe penisul partenerului am vazut un fel de scurgere alba si in unele locuri mai groasa nu chiar lichida, am crezut ca are ceva el, dar facand un dus am depistat ca era de la mine si am tot incercat cu ceaiuri naturiste dar nu am scapat. la inceput am crezut ca cu timpul va trece dar nimic, sa fiu atat de racita ?sa fie vre-o boala? va rog ajutati-ma.astept un rasp.
4 comentarii
0
29-10-2009, ora 09:13
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
poate fi o infecţie sau pur şi simplu secreţia dvs vaginală care e mai groasă şi în cantitate mai mare datorită excitaţiei, e normal să crească cantitatea de secreţie în timpul actului sexual.
0
29-10-2009, ora 12:26
alehandrina
Nu este medic/terapeut
alehandrina
va multumesc pt rasp! dar odata si-o data pot scapa de aceasta neplacere ? de la ginecolog mi-a prescris un irigator pt spalaturi vaginale cu Fermicin, in plic, este un praf, dar il folosesc si nu prea ma ajuta deloc, e mai bn doar cu apa simpla?ast rasp dumneavoastra.va multumesc!
0
29-10-2009, ora 16:48
teea
Nu este medic/terapeut
teea
ai putea incerca cu apa cu bicarbonat.DAR daca ginecologul ti-a prescris acel praf parerea mea sincera este ca ar fi mai bine daca te-ai duce la un nou consult sa-i spui ca nu functioneaza si sa-ti recomande altceva.
succes!
0
30-10-2009, ora 00:16
alehandrina
Nu este medic/terapeut
alehandrina
m-am documentat putin si am vazut ca problema pe care o am eu se numeste "smegma" si scrie ca este ceva normal si ca ea poate dispare dar si reapare nu pot sa cred, si ca doar cu apa simpla si atata tot.am mai vazut persoane care se plang de problema asta neplacuta si nu prea e leac definititv, iar la ginecolog iara... of of e super naspa decat sa ajung acolo mai bine...daca mai aflati ceva ast orice sfat bun din partea voastra.va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici