sunt disperata

05-01-2011
larisza
Nu este medic/terapeut
larisza
Sunt cu iubitul meu de 8 luni si pana acum 3 zile totul a fost frumos, normal pot spune (mici discutii dar niciodata certuri)., Eu am cunoscut pe cineva cand aveam 14 ani, a urmat o relatie de 4 ani iar cu 3 luni inainte sa implinesc 18 ani mi-am inceput viata sexuala cu acesta ; a fost groaznic fostul fiind foarte dotat a fost foarte dureros, nu ma-m simtit niciodata bine in pat si nici sentimentul de iubire nu la-m avut pentru el. La 2 luni dupa ce am facut sex ne-am despartit definitiv. Au urmat 2 ani de singuratate totala pana acum 8 luni cand la-m intanlit pe actualul meu iubit ; cu el am simtit ca pot lua totul de la capat si dupa o luna am facut dragoste, nu mi-a mai fost teama, nu am mai fost stresata dar nu am reusit sa imi dau drumul desi interior eu am avut niste senzatii speciale. Problema este ca iubitu meu la afectat mult ca eu nu imi dau drumul si a inceput sa aiba frustrari, acum 3 seri totul sa naruit cand a realizat ca eu am avut o relatie de 4 an inainte ( desi i-am spus din prima saptamana situatia) si acum refuza sa mai facem dragoste imi spune ca desi ma iubeste enorm nu se mai poate atinge de mine. Cand am discutat fiind foarte stresata ia -m spus ca insfarsit credeam ca o sa fiu fericita din toate punctele de vedere si asta la durut foarte mult.Ce sa fac il iubesc enorm de mult si nu stiu ce drum sa apuc va rog sfatuiti-ma.Va multumesc!
2 comentarii
0
05-01-2011, ora 11:41
larisza
Nu este medic/terapeut
larisza
Si tot din cauza asta a devenit neglijent cu el nu mananca, nu ii mai pasa, are ceva ganduri de suicid. Nu stiu ce sa fac.
0
17-05-2011, ora 13:14
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Cel mai bine este sa intrati intr-un proces terapeutic in care sa dezbateti ingrijorarile d-voastra si sa explorati motivele sau cauzele acestei probleme si mai ales calea de-a iesi la liman. Daca inca nu sunteti pregatita pentru consultatii face to face puteti intra in direct, on-line cu mine sau cu alti specialisti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul