sunt disperata! imi ies pe fese tot timpul cosuri

15-05-2007
gabytza
Nu este medic/terapeut
gabytza
am o problema cam delicata si imi este foarte rusine sa ma duc la un doctor...de aceea am apelat la acesta cale...imi ies pe fese tot timpul cosuri...de cativa ani..vara se inmultesc, dar am si iarna..deci nu ar putea fi de la caldura neaparat, cred eu.dar sunt foarte multe si ma si dor cateodata..apar ca petele din acelea de zona zoster daca stiti cu multe bubite la un loc...si pielea este rosie si foarte aspra.am incercat cu unguent de galbenele si tot felul de produse pt acnee dar tot apar...sunt disperata pt k sunt inestetice mai ales vara la mare mi-e ff rusine..daca puteti sa ma ajutati va rog!!!!multumesc!
2 comentarii
0
16-05-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Cred ca e vorba de o stafilococie cutanata, dar evident, nu pot fi sigur daca nu vad. Daca e asa, un tratament cu antibiotic de tipul oxacilina ar fi util. De asemenea, exista un profil hormonal care favorizeaza aceasta stafilococie cutanata, fiind bine-venite niste dozari hormonale si un consult endocrinologic.
0
17-05-2007, ora 00:00
gabytza
Nu este medic/terapeut
gabytza
ceea ce imi spui mi se pare cam exagerat.totusi sunt lucruri serioase cu tratament hormonal, antibiotice...si in plus am doar pe partea dorsala..nu mai am in alta parte, nici macar pe spate sau pe fata...oricum mersi mult de raspuns!!am auzit ca tinctura de propolis ar avea efect, asa ca o sa incerc cu asta prima oara...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •